Topp 5 Metaverse-mynter med…

Metaverse-mynter opplevde betydelige prisøkninger i 2021, med noen som Decentraland og The Sandbox som så nesten 100 ganger gevinster. Noen investorer foretrekker valutaer med lavt sirkulerende tilbud fordi dette betyr at enhetsprisen på hver valuta vanligvis er høyere. Denne artikkelen viser de fem beste Metaverse-myntene med en sirkulerende forsyning på mindre enn 10 millioner, sortert etter gjeldende forsyning, fra høyeste til laveste.

RMRK (RMRK)
  • rullebredde: 21.5
  • Markedskapital: 316 millioner dollar

RMRK beskriver seg selv som et sett med NFT-legoer som gjør det mulig for skapere å bygge et vilkårlig kompleksitetssystem. Det er en blokkjede med flere kjeder som lar artister tilpasse NFT-ene sine relativt enkelt.

RMRK er vert på Kusama blockchain, et skalerbart nettverk av nisje blokkjeder bygget med Substrate.

I skrivende stund handlet RMRK for $33,31 med et volum på $3 millioner over 24 timer. Den har en markedsverdi på 316 millioner dollar, og en sirkulerende forsyning på 9,5 millioner tokens.

Du kan kjøpe RMRK på KuCoin eller Gate.io.

Divina Finance
  • rullebredde: 19.5
  • Markedskapital: 12,9 millioner dollar

Defina Finance ble lansert i oktober 2021, og er et blokkjedebasert NFT-spill bygget på Binance Smart Chain. Spillet handler om å lage og trene NFT-helter på plattformen og sette sammen et lag for å kjempe mot andre spillere på arenaen.

Spillere belønnes med FINA-tokens, som er BEP-20-mynter og er den opprinnelige valutaen på plattformen. Defina Finance er et fellesskapsfokusert prosjekt hvis oppgave er å bringe blokkjedespill til millioner av spillere.

For øyeblikket kan brukere laste ned spillet og sjekke det ut selv. Spillet er tilgjengelig på Windows, Mac og Android-plattformer. Den er foreløpig ikke tilgjengelig for iPhone-enheter.

Sjekk ut denne Defina Finance-demovideoen:

FINA handles til $1,72 med et volum på $2,9 millioner ved 24-timers skriving. Den har en markedsverdi på 12,9 millioner dollar, og en sirkulerende forsyning på 7,5 millioner tokens.

Du kan kjøpe FINA på PancakeSwap, LBank, MEXC, Bitrue og mer.

Legend of Fantasy War (LFW)
  • rullebredde: 7,2m
  • Markedskapital: 6 millioner dollar

Planlagt utgivelse 4. januar 2022, Legend of Fantasy War er et 3D blockchain-basert spill bygget på Binance Smart Chain. LFW vil inneholde NFT-karakterer som spillere kan sette sammen til en hær og kjempe i PVP-kamper.

I tillegg vil den kommende LFW Marketplace tillate brukere å bytte, kjøpe og låne nødvendig utstyr og NFT-karakterer mellom hverandre.

Legend of Fantasy War har en dApp som brukere nå kan bruke til å dele LFW. Mens perlebutikken og markedet fortsatt er under utvikling, har LFW helt klart mye potensial med en relativt lav markedsverdi på bare 6 millioner dollar.

I skrivende stund handler LFW for $0,83 med et 24-timers volum på $556K. Den har en markedsverdi på 6 millioner dollar, og en sirkulerende forsyning på 7,2 millioner tokens.

Du kan kjøpe LFW på PancakeSwap, Gate.io, Bybit, Hoo, BitMart og ZT.

Polychain Monsters (PMON)
  • rullebredde: 3,4 m
  • Markedskapital: 23 millioner dollar

Som navnet antyder, er Polychain Monsters et digitalt økosystem for samleobjekter på tvers av kjeder fokusert på mainstream appell. Polymoner er Pokémon-lignende animerte NFT-er, lastet ut fra booster-pakker.

Hver Polemon kommer med en rekke forskjellige egenskaper og sjeldenheter. Brukere kan også delta i NFT-er og PMON-tokens som belønninger.

For øyeblikket kan brukere koble til dApp og legge til PMON-tokens til dashbordet deres. Brukere kan deretter låse opp booster-pakker som inkluderer 3 Polychain-monstre. Hver boosterpakke koster 1 PMON, og de handles for $6,89 ved skriving.

PMON har et 24-timers handelsvolum på $1,1 millioner med en markedsverdi på $23 millioner. Den sirkulerende forsyningen er 3,4 millioner tokens.

Du kan kjøpe PMON på KuCoin, Uniswap, PancakeSwap, Sushiswap (Polygon), QuickSwap og mer.

Eluvium (ILV)
  • rullebredde: 642 K
  • Markedskapital: 707 millioner dollar

Prosjektet med det minst sirkulerende tilbudet på denne listen er Illuvium, et åpen verdens RPG-eventyrspill basert på Ethereum. Illuvium Metaverse inneholder gudelignende skapninger kalt Illuvials, som spillere kan oppdage og samle. Det er over 100 Illuvials som befolker den fremmede verden, hver med forskjellige attributter og klasser.

En beta-utgivelse er planlagt i første kvartal i år, når spillere kan oppleve Illuvium Metaverse selv.

I skrivende stund handlet Illuvium for 1104 dollar, med et 24-timers handelsvolum på 49 millioner dollar. Den har en markedsverdi på 707 millioner dollar, og en sirkulerende forsyning på 642 000 Illinois.

Du kan kjøpe ILV på de fleste store børser som Binance, KuCoin, Gate.io, Crypto.com, Poloniex, Sushiswap, OKEx og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

De 5 beste Metaverse-myntene med en sirkulerende forsyning på mindre enn 10 millioner debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *