Coinbase-sjef sier Ethereum…

Coinbases produktsjef forventer at det vil være ytterligere utvikling innen tier 1 til tier 2 brodging og pooling-teknologier.

Sorojit Chatterjee, Chief Product Officer hos Coinbase, er den siste som har lagt ut sine spådommer for kryptovalutaindustrien i 2022 og forventer stor utvikling innen Ethereum-skalering.

Bransjeledere, analytikere og investorer deler sine spådommer for 2022 for kryptoøkosystemet, og Coinbase’s Sorojit Chatterjee er sikker på at Ethereum vil være i forkant av Web3 og kryptoøkonomien når den utvides.

CPO delte sine spådommer i et firmablogginnlegg 4. januar som sa at Ethereums skalerbarhet vil forbedres, men at alternative Layer 1-nettverk også vil se trekkraft.

“Jeg er optimistisk med tanke på forbedringer i skalerbarhet i Eth med fremkomsten av Eth2 og de mange L2-poolene.”

Han la til at nye førstelagsnettverk fokusert på spill og sosiale medier også vil dukke opp. Chatterjee forventer at skalerbarheten vil bli kraftig forbedret ved å fremme tier 1 til tier 2-broer, og legger til at industrien “offensivt vil søke forbedringer i hastigheten og brukervennligheten til L1- og L1-L2-kryssbroer.”

Disse broene lar tokens overføres fra et lag 1-nettverk som Ethereum til et lag 2-nettverk som Arbitrum og omvendt.

Med henvisning til skaleringsteknikker, nevnte CPO spesifikt ZK-rollups og bemerket at de “vil tiltrekke seg oppmerksomheten til både investoren og brukeren.” Nullkunnskapsskalering fører til at transaksjonsdata blir “aggregert” i batcher for mer effektiv behandling på Ethereum 1-laget.

Selskaper som Matter Labs avanserte med stormskritt i 2021 med utviklingen og distribusjonen av den aggregeringsbaserte zkSync lag 2-plattformen.

Tier 2-økosystemet opplevde en massiv ekspansjon i 2021 med en økning i avhengigheten av alle større plattformer. I følge L2beat, som sporer L2-økosystemet, har den totale bokførte verdien økt med nesten 11 000 % det siste året, fra rundt 50 millioner dollar i januar 2021 til 5,5 milliarder dollar ved slutten av året.

I slekt: Selv med implementeringen av Ethereum 2.0, er L2-skalering fortsatt nøkkelen til fremtiden til DeFi

Chatterjee forventer at det vil dukke opp flere personvernfokuserte apper, men dette kan tiltrekke seg mer regulatorisk oppmerksomhet ettersom flere KYC/AML-restriksjoner (kjenn kunden din/anti-hvitvasking) blir pålagt.

“Vi vil se nye personvernsentrerte brukstilfeller dukke opp, inkludert personvernsikre apper og spillmodeller som har personvern innebygd i kjernen.”

Andre spådommer han kom med inkluderer mer bransjeomfattende regulering, større institusjonelt engasjement i DeFi, fremveksten av mer DeFi-forsikring, større merkevareengasjement i Metaverse og NFT-er, og Web2-selskaper som prøver å komme til Web3.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *