FTX-sjef, Sam Bankman-Fried mener…

Hvis du er en av de anarkistene som anser kryptovaluta som et anti-etablissementsvåpen, kan dette være ubehagelig for deg. Sam Bankman-Fried, administrerende direktør i FTX, forventer en bølge av regulatoriske grep som starter i 2022 – noe som etter hans syn er utmerket.

I et intervju med Bloomberg delte den kjente kryptovalutastrategen sine tanker om reguleringslandskapet i bransjen, tilstanden til NFT-er, kryptospill, metaversestrategier og FTX for å øke merkekjennskapen deres.

Alt i alt er Sam Bankman-Fried veldig optimistisk på alt.

Forskrifter om kryptovaluta: En sakte men livsforandrende bestrebelse

Sam Bankman-Fried understreket at kryptovalutaindustrien generelt sett har vært i stand til å få oppmerksomhet og respekt fra regulatorer over hele verden. Politisk innsats for å berøre dette spørsmålet i Kongressen, Securities and Exchange Commission, Commodity Futures Trading Commission og andre regjeringskontorer er et tegn på denne fremgangen.

Og 2022 vil bli mye travlere i denne forbindelse, ifølge Bankman-Frieds prognoser.

Som en god administrerende direktør for en kryptovalutabørs, tror Sam Bankman-Fried at regjeringens holdning vil øke handelen med kryptovaluta, noe som i stor grad vil lette inntoget for store investorer.

“Jeg er bullish på det (prisen på bitcoin), og de tingene som i utgangspunktet gjør meg optimistisk (relatert til) mer regulatorisk klarhet i USA og verden, som jeg tror kan bidra til å omfavne mange institusjoner. Og jeg tror de også er knyttet til hverandre.”

Denne oppfatningen ble også delt av andre fremtredende kryptovalutaanalytikere og investorer. Et slikt eksempel er Galaxy Digital-sjef Mike Novogratz, som har advart om virkningen av dårlige kryptorelaterte politikker, og gjentatte ganger uttrykker viktigheten av å tiltrekke institusjonell kapital for å drive en ny revolusjon og fremme en sterkere industri.

Men Sam Bankman-Fred ser på prosessen som en gradvis snarere enn en plutselig hendelse. Han gjorde det klart at han ikke ser noe klart de neste tre til seks månedene, men forventer i stedet at det blir en langsom prosess som vil «strekke seg» over noen år.

Sam Bankman-Fried på det bredere kryptoområdet

Sam Bankman-Fried kom også inn på andre viktige punkter under intervjuet. Han nevnte at nesten alle finansinstitusjoner han snakket med var interessert i å gå inn i eller utforske kryptovaluta- og blokkjedeteknologiområdet.

Han sa også at han forventer at 2022 vil være starten på et stort gjennombrudd i stablecoin-reguleringer og sannsynligvis mer involvering fra Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Han snakket også om potensialet til NFT-er i spillindustrien, og utvidelse til metaversen. Han tror at den riktige kryptospillindustrien vil ta år å vokse, men han benekter ikke muligheten for at den kan bli en stor global industri:

“Jeg tror (vi vil begynne) å se digitale eiendeler dukke opp der ute (i metaversen). Jeg forventer at det vil skje i løpet av de neste årene.”

For Sam Bankman-Fried vil Meta (som ikke er noe mer enn en metafasefokusert rebranding av sosiale mediegiganten Facebook) være katalysatoren for denne veksten. Han forventer imidlertid at aktiviteten rundt NFT-er slik vi kjenner dem i dag vil avkjøles litt før de store aktørene begynner å komme inn.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *