Hva skjer med den kjedelige apen…

Selv om NFT-ene ble lansert på Bored Ape Yacht Club (BAYC) i april 2021, har en bølge av nylig aktivitet presset gruppen fast inn i en massebevissthet om kryptovaluta nylig.

En rekke kjendiseiere, som knytter seg til Adidas, for ikke å nevne gulvets nåværende pris på 72,5 ETH ($277 000), gjør det til et av de mest vellykkede ikke-fungible prosjektene der ute.

Noen mener at den høye salgsprisen på on-demand NFT-deler gir dårlig valuta for pengene. Dette argumentet forhindrer imidlertid ikke investorer i å snappe opp BAYC NFT-er.

Bored Ape Yacht Club NFTs har gjort en stor sprut i nyhetene

Ting startet tilsynelatende i midten av desember da den forrige eieren av BAYC #3547, under Openea-brukernavnet “Maxnaut”, ved en feil solgte den for 0,75 ETH ($2 800), i stedet for den estimerte prisen på 75 ETH ($ 280 000).

Maxnout sa at han ofte satte inn NFT-er, men i dette tilfellet var han ikke oppmerksom, noe som fikk ham til å miste fokus. Widgeten ble umiddelbart kjøpt via en bot-konto og senere solgt videre for 60 ETH ($228 000), og ga en 8000% fortjeneste i prosessen.

Maxnout er imidlertid ikke bitter over det som skjedde. I stedet tilskriver han hendelsen «en del av spillet».

“Jeg så feilen mens fingeren min klikket på bekreftelsen, men boten sendte en transaksjon med mer enn 8 gassetere, så den ble avbrutt umiddelbart før jeg kunne klikke avbryt. Jeg har ingen fiendskap til spilleren, det er bare en del av spillet.”

Vi vet allerede at Jimmy Fallon, DJ Khaled, Steph Curry og Post Malone eier BAYC NFT-er. Men nylig har også andre kjendiser sluttet seg til klubben.

Eminem betalte 123,45 ETH ($462 000) for BAYC #9055, som noen sier ser ut som en forbipasserende rapper. også komisk Dave Chappelle I går betalte han 99 ETH ($371 000) for BAYC #8343.

En god investering eller en forbigående kjepphest?

Fra et alternativkostnadsperspektiv er det en stor etterspørsel å betale hundretusenvis av dollar for et digitalt token, selv for velstående kjendiser.

Dette reiser spørsmålet: Hva gir BAYC og NFT-er generelt deres verdi?

Talsmenn snakker om digital knapphet og skryteretten ved å eie slike stykker. Når det gjelder BAYC, gir token-eierskap også tilgang til kuraterte møter og eksklusive begivenheter fra den virkelige verden, inkludert Yachting Party og Concert.

I midten av desember kunngjorde det Hong Kong-baserte programvarehuset og Animoca Brands et samarbeid med BAYC for å produsere NFT-blokkjedespillet. Selskapet sa at det vil inneholde Play-to-Earn-mekanikk og forventes å gjøre det i andre kvartal 2022.

NFT-er har blitt mer enn bare digital kunst. Med bruken av Metaverse og GameFi (som kombinerer spill og desentralisert økonomi), vil de bli et middel for å få tilgang til riker og eksklusive funksjoner i den virtuelle verdenen.

Innlegget Hva skjer med NFTs Bored Ape Yacht Club? Det dukket først opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *