Prisanalyse: Cosmos sikrer…

Cosmos klarte til slutt å bryte den umiddelbare motstanden til $36,94. I løpet av de siste 24 timene har mynten steget 9,6 % og handlet til $38,34. Det har vært en relativt god måned for både ATOM og ALGO.
Også for Algorand så den siste uken et stort oppsving. I løpet av den siste uken har ALGO hatt en gevinst på 10,8 %. I skrivende stund handles Algorand for $1,77. De tekniske utsiktene forblir positive for begge valutaer ettersom den positive prishandlingen fortsetter. Cosmos og Algorand kunne begge målsette en vekst på rundt 9 %.

Kosmos / ATOM / USD 4-timers diagram

Prisanalyse: Cosmos sikrer flere ukers høyder mens Algorand Eyes opp 9 %

korn Det handlet innenfor en stigende kanal, og sikret forrige ukes topper. Ved pressetid sees mynten handle utenfor kanalen. ATOM har ikke passert $36,91 på nesten to måneder. Imidlertid har mynten de siste 24 timene blitt sett handlet over dette prismerket.

Den øvre motstanden til mynten var på $40,78, mens støttenivået for mynten satt på $25,45 og deretter $20,93. På kort sikt viser teknikerne bullish trender ettersom kjøpekraften i markedet bygger seg i skrivende stund.

Relative Strength Index ble nok en gang sett nær den overkjøpte sonen. Indeksen nådde dette nivået flere ganger den siste måneden, da avlesningen indikerer vekst i kjøpevolum.

Den fantastiske oscillatoren viser grønne diagrammer i skrivende stund, da valutaprisene er positive med de store gevinstene den har oppnådd de siste 24 timene. MACD gjennomgikk en bullish crossover, hvoretter indikatoren viste grønne histogrammer.

ALGO / USD 4-timers diagram

Prisanalyse: Cosmos sikrer flere ukers høyder mens Algorand Eyes opp 9 %

Algorand Den ble priset til $1,77 med et pristak på $1,95. Tvert imot, ALGOs bunnpris satte seg på $1,62, og mynten fikk en sterk støtte på $1,44-prisnivået. Selv om ALGO stort sett ble tilbudt å handle innenfor umiddelbar motstand og prisgulv, ga den betydelige gevinster. De siste 24 timene har mynten steget 8,4 %.

På firetimersdiagrammet er ALGO-prisen posisjonert over 20-SMA-linjen, noe som indikerer at kjøpere har fanget prismomentumet i markedet foreløpig. Også andre indikatorer tilsvarer avlesningen ovenfor.

Handelsvolumet på balansen økte betydelig i november, noe som indikerer en kraftig vekst i volumet av kjøp i priser. På publiseringstidspunktet er OBV bullish, med høyt kjøpevolum, som antydet av indikatoren.

RSI var over halvparten av linjen som tilsvarer kjøpekraften i markedet. Med kjøpekraften fortsatt på plass, kan ALGO også forsøke å handle over den umiddelbare motstanden, noe som vil føre til en 7% vekst i ROI over de kommende handelsøktene.

Etter prisanalyse: Cosmos sikrer flere ukers høyder mens Algorand Eyes 9% rally debuterte på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *