Samsung Electronics for å bruke den…

Samsung Electronics America har forpliktet seg til å plante to millioner mangrover på Madagaskar i et forsøk på å øke sin andel i kampen mot klimaendringer.

I følge teknologigigantens kunngjøring vil initiativet bli håndtert av Veritree, en oppstart som spesialiserer seg på å bruke blokkjedeteknologi for å spore hvert trinn i treplantingsprosessen.

Samsungs treplantingsinitiativ skal fullføres i første halvdel av dette året, med tropiske trær som forventes å gjenvinne nesten 200 hektar med land og binde nesten en milliard pund karbondioksid (CO2) over 25 år. Veritrees velprøvde treplantingsrolle vil bidra til å distribuere blokkjedeteknologi for å verifisere og spore hvert trinn i gjenplantingsprosessen.

“Samsungs bærekraftsreise er en pågående og mangefasettert en. Investering i teknologiske innovasjoner, for eksempel de som gir effektivitetsforbedringer og redusert avfall, sammen med naturbaserte løsninger, er avgjørende for å bekjempe klimaendringene: “Å bygge videre på vår historie med åpent samarbeid , samarbeider vi med Ferretri for et treplantingsinitiativ som en ekstra måte å bidra til et bedre globalt samfunn.»

Selv om kostnadene for prosjektet ikke ble avslørt, ble øvingsadelen høyt hyllet. Trær er av stor betydning i kampen mot klimaendringer fordi de fanger opp karbondioksid, som er gunstig for planter i næringsmiddelindustrien. Trær er fortsatt en av de mest truede livsformene ettersom mennesker hugger dem ned for bruk i møbler og konstruksjon. Mangroveskogene på Madagaskar er et av de mest avskogede økosystemene i verden og representerer dermed et Samsung-initiativ i regionen.

“Gjenplanting av skog er en av de beste måtene å bekjempe klimaendringer på. Ved å samarbeide med fakta kan miljøbevisste merker som Samsung som har som mål å gjøre godt for planeten vår i stedet for å redusere skade, få nøyaktige bakkenivådata om virkningen av å plante trær, sa han.Derek Emsley, medgründer og administrerende direktør i The Facts Corporation. “Vårt oppdrag er å forenkle integrasjonen av naturbaserte løsninger i enhver forretningsmodell, og vi er begeistret for vårt strategiske partnerskap med Samsung.”

Initiativet bekrefter relevansen av blokkjedeteknologi for å bidra til å fremme ansvarlighet for bærekraftsaktiviteter. Før Samsung har andre teknologiselskaper inkludert Volvo brukt Blockchain for klimarelaterte programmer tidligere, som rapportert av Blockchain.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *