Sørkoreansk presidentkandidat…

Valgkampkontoret til Lee Jae-myung, den sørkoreanske presidentkandidaten til det regjerende demokratiske partiet i Korea, annonserte planer om å skaffe midler gjennom blokkjedeEn digital plattform basert på planer om å utstede en ikke-fungibel (NFT) token til givere.

Ifølge Yonhap News Agency er grepet rettet mot millennials, spesielt de som er tilbøyelige til dem Kryptovaluta.

Ifølge rapporter fortalte det regjerende demokratiske partiets valgkampkomité til Jae-myung at de forventer at NFT-er vil tjene som et nytt medium for velgermeldinger og gi politiske minner til en ny generasjon digitale borgere. Å flytte til å utstede en NFT til velgerne vil begrense partiets innsats for å akseptere kryptovalutadonasjoner og bevise for velgerne at de tror på teknologiens fremtid.

“Siden den yngre generasjonen i tjue- og trettiårene er interessert i nye teknologier, inkludert virtuelle eiendeler, NFT-er og metaverset, kan denne typen pengeinnsamling appellere til dem,” sa kampanjekomiteens tjenestemann Kim Nam Kook til Yonhap News.

De foreslåtte NFT-ene beskrives som å ha iboende økonomisk verdi over tid, da de fungerer som en annen faktor som kan inspirere velgere til å dra nytte av muligheten for kampanjedonasjon. I tillegg til Jae Myung har andre sørkoreanske politikere uttrykt sin vilje til å ta imot kryptodonasjoner. Blant dem er Rep Lee-medlem Kwang-jae, som sa at kampanjekontoret hans er klar til å begynne å motta kryptodonasjoner innen midten av januar.

“Det er på tide med innovative eksperimenter for å fremme vår forståelse av disse fremtidige teknologiene og endre oppfatningen av digitale valutaer og NFT-er,” sa Lee.

Sør-Korea har sett god kryptovekst de siste årene, noe som ser ut til å ha blitt sviktet noe av reguleringer. Uregistrerte børser opererer ikke lenger i Sør-Korea etter at regulatorer kunngjorde at de ikke var i stand til å samarbeide med en upassende lokal bank for å tilby kryptotjenester i landet.

Bort fra lokale børser har fremtredende handelsplattformer som Huobi og OKEx også flyttet virksomheten sin bort fra Sør-Korea på grunn av regulatoriske årsaker.

Bildekilde: Bloomberg.com

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *