ARK Invest Hvitbok om serien…

Oppgaven fremhever sanntids globale offentlige hovedbok for Bitcoin som et unikt verktøysett og går gjennom noen av nøkkelberegningene på kjeden for å forstå dem.

Følgende er fra en nylig utgave av Deep Dive, Bitcoin Magazines nyhetsbrev for premiummarkeder. For å være blant de første til å motta disse og andre markedsinnsikter om Bitcoin-kjeden rett til innboksen din, Abonner nå.

I dagens daglige dykk fremhever vi ARK Invest Bitcoins siste hvitbok, “On-chain data: a framework for valuing Bitcoin.” Oppgaven ble skrevet av Yassin El Mandjra, en analytiker ved ARK Invest, og David Puell, en strenganalytiker og markedsforsker. Begge er bransjeledende analytikere med en historie med eksepsjonelt arbeid. Vi vil oppsummere deres siste hvitbok og gi noen Deep Dive-ressurser som supplement.

TLDR: Målet med hvitboken er å hjelpe investorer med å forstå hvordan man analyserer og verdsetter Bitcoin akkurat som andre tradisjonelle eiendeler. Oppgaven fremhever sanntids globale offentlige hovedbok for Bitcoin som et unikt verktøysett og går gjennom noen av nøkkelberegningene på kjeden for å forstå dem.

Elmandgra og Puell begynner med å dele kjededataene inn i tre distinkte lag på tvers av nettverkshelse, kjøper- og selgeradferd og verdivurdering av eiendeler. Hvert lag er designet for en annen gruppe markedsdeltakere.

De tre lagene av nettverkshelse.

Nettverksintegritetslaget dekker den økonomiske sikkerheten, sikkerheten og bruken av Bitcoin-nettverket. Ved å vurdere fordelingen av adressetilbud, har tilbudet på adresser med mindre enn 10 bitcoins økt siden 2013.

Bitcoin adresserer forsyningsdistribusjon

Transaksjonsvolum og hastighet er to måter å måle nettverkshelse på. Transaksjonsvolumet er omtrent 53 millioner dollar per dag. Årlig hastighet nådde bunnen i april 2021, noe som kan skyldes at investorer har diversifisert seg til andre kryptoaktiva eller at transaksjonsaktiviteten er tilbake i kjeden.

For en dypere titt på nettverkets totale transaksjonsvolum og nettverkseffektivitet, se The Daily Dive #108 – Bitcoin: The Most Efficient Value Settlement Network.

Volumet og hastigheten på Bitcoin-transaksjoner.

Dette innholdet er levert av Bitcoin Magazine: Bitcoin-nyheter, artikler, diagrammer og guider. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *