Bitcoin vil nå $100k…

Medgründeren og administrerende partneren til Nexo, en stor utlåner av kryptovaluta, har spådd at prisen på bitcoin vil være $100 000 innen midten av 2022. Han fremhevet «to enkle grunner» for å være bullish på prisen på bitcoin i år.

Bitcoin forventes å nå $100 000 i midten av året

Anthony Trenchev, medgründer og administrerende partner av Nexo, en stor utlåner av kryptovaluta, delte sine Bitcoin-prisspådommer i et intervju med CNBC mandag. Han sa:

Synes at [bitcoin’s] Den kommer til å nå $100 000 i år, kanskje i midten.

Nexo har utstedt mer enn 6 milliarder dollar i kreditt og administrerer eiendeler for mer enn 2,5 millioner brukere globalt.

Administrerende direktør forklarte at det er “to enkle grunner” til at han forventer å se betydelige gevinster i prisen på Bitcoin.

Først bemerket han at institusjoner i økende grad legger bitcoin inn i bedriftshvelvene sine. For eksempel har Nasdaq-noterte Microstrategy kjøpt 124 391 BTC for statskassen.

En annen grunn er at Trenchev forventer at det vil være “billige penger” for å bli, noe som bør øke kryptoprisene. Federal Reserve ventes å heve renten flere ganger i år. Wharton finansprofessor Jeremy Siegel spådde nylig at «Fed vil måtte heve flere ganger mer enn markedet forventer».

Nexo-sjefen la til:

Jeg tror ærlig talt at når vi ser en renteøkning, kommer det til å være en tilbakegang i aksjene og obligasjonsmarkedet – og helt ærlig, de siste årene har vi ikke sett mye politisk vilje … styrke gjennom enhver form for korreksjon i tradisjonelle finansmarkeder.

Nylig spådde presidenten i El Salvador, Najib Bukele, også at bitcoin-prisen ville nå 100 000 dollar i år.

I mellomtiden har administrerende direktør for Microstrategy, Michael Saylor, spådd at prisen på Bitcoin vil nå 6 millioner dollar. Noen mennesker er imidlertid mer skeptiske til prisen på kryptovalutaen, inkludert Bridgewater Associates-grunnlegger Ray Dalio.

Hvor langt tror du prisen på bitcoin vil gå i år? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *