Med Bitcoin som fyller 13 år, med tanke på…

3. januar merket Trettenårsjubileet for Bitcoin Genesis Block eller begynnelsen av Bitcoin-kjeden slik vi kjenner den i dag. Men på bursdagen hennes forble BTC-prisnivåene under $50K. Kort tid etter den 4. januar svevde mynten nær $46 700 med en ukentlig nedgang på 7,7 % på CoinGecko.

Det sies ekstrem redd fortsetter i markedet.

13 år gammel Bitcoin mister sin dominans

I tillegg til dette må vi også merke oss at Bitcoin ikke utøver den samme dominansen i kryptomarkedet som den gjorde i sin 13 år lange reise. Etter å ha falt under 40% forrige uke, er BTC Dominansindeksen ifølge TradingView beregnet til 39,5% i skrivende stund.

I mellomtiden fortsatte kryptokommentator Peter Schiff søket etter bitcoin-støttere, og sa:

“[Bitcoin] Det bare går ned uansett.”

Dele Bitcoin på lang sikt

Men i det svake markedet var det et lite glimt av håp for bitcoin-hashen. Bitcoin startet det nye året med en ATH-hash rate på 207,53 EH/sek. Men i skrivende stund er hash-raten for Bitcoin-nettverket ned mer enn 18 % på 168,92 EH/s, fra en all-time high.

Kilde: yCharts

Dessuten pekte analytiker Willy Wu på Bitcoins langsiktige bane når det gjelder markedsdeltakere i et positivt lys. I denne forbindelse sammenligner Wu nedgangen i akkumuleringen av bitcoin med noen få hvaler med økningen i rikdomsulikhet i den virkelige verden.

I mellomtiden Jason Choi, General Partner i Spartan Group bli sett Neste år som en tid da BTC slutter å være et barometer for kryptomarkedet. En eiendel som tidligere hadde nesten halvparten av den kumulative markedsverdien til kryptovaluta-økosystemet, har mistet betydelige fortjenestemarginer siden den nådde nesten 69 000 dollar i november 2021.

dessuten, Analytiker Adam Cochran Du forventer nå at Yearn Finance (YFI) vil se $100 000 prisnivåer foran Bitcoin i nåværende tempo.

Vil 2022 se $100 000?

Analytiker Mr. Will, en langsiktig motstander av Bitcoin, tok også nylig til Twitter for å påpeke at Bitcoins ekstremt høye verdi på 100 000 dollar ennå ikke har gått i oppfyllelse.

Tvert imot er enkelte bransjeaktører fortsatt optimistiske. Anthony Trenchev, medgründer og administrerende partner, kryptolångiver Nexo fortalte CNBC,

“Synes at [bitcoin’s] Det kommer til å nå $100 000 i år, kanskje midt i det.»

Med noen andre analytikere som opprettholder et positivt langsiktig utsikter for bitcoin, tar Katie Stockton, grunnlegger og administrerende partner av Fairlead Strategies LLC en lignende tilnærming. I en e-post til Forbes sa hun at de er positive på Bitcoin basert på langsiktige trendsporingsmålinger, og la til:

“Vi antar at den langsiktige opptrenden holder seg og at et mer avgjørende utbrudd til nye høyder vil tillate en imponerende projeksjon av den målte bevegelsen rundt $90 000. For øyeblikket er den korrigerende fasen fortsatt under behandling, selv om det er potensielle tegn at minussiden blir uttømt på lengre sikt. kort».

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *