REN-prisen risikerer et 50 % fall etter…

Imidlertid peker det langsiktige tekniske oppsettet og forsterkningsprotokollen til en fortsettelse av rallyet.

Sjansen for at REN fortsetter å sprette tilbake til nye høyder virker små når det klassiske bearish reverseringsmønsteret begynner å dukke opp.

Et dubbet hode- og skulderoppsett vises når prisen består av tre topper, med den midterste toppen (kalt hodet) lengre enn de to andre toppene merket som høyre og venstre skuldre. Bunnen av disse toppene støttes av halsen.

Illustrasjon av et hode- og skuldermønster. Kilde: Institutt for bedriftsøkonomi

Mønsteret trer i kraft hovedsakelig når prisen bryter under halsen i en korreksjon som følger høyre skulderformasjon. Dette ber tradere om å åpne korte inngangspunkter under halsen, med deres ideelle mål som en lengde lik avstanden mellom det høyeste punktet på hodet og halsen.

Hva ligger bak dagens oppsett av REN?

REN danner det som ser ut til å være et bullish hode- og skuldermønster, støttet av en bullish utringning.

I detalj steg REN-prisen og falt til en bunn rundt midten av desember 2021, og dannet venstre skulder. Senere spratt den kraftig tilbake for å skape en høyere topp – over høyden på den første skulderen – og falt deretter igjen.

REN har kommet tilbake siden den gang og er nå i ferd med å danne sin høyre skulder, som vist i diagrammet nedenfor.

REN / USD daglig prisdiagram med H&S-oppsett. Kilde: TradingView

Som et resultat kan REN-prisen fortsette å stige til den fullfører dannelsen av høyre skulder, som kan være nær det 50-dagers eksponentielle glidende gjennomsnittet; Fløyelsbølge, nær $0,67. Dette skyldes den nyere historien til bølgen med å begrense retracement av REN-prisen.

Ytterligere salgspress kan også komme fra 0,618 Fibonacci-linjen nær $0,633 på grunn av dens historiske betydning som støtte og motstand. Generelt er det sannsynlig at det vil skje en tilbaketrekking som kan føre til at REN gjør høyre skulder. I mellomtiden vil en korreksjon mot halsen, etterfulgt av en pause under den, bekrefte hode- og skulderformasjonen.

Ved å gjøre det kan flyttingen flytte målet for nedsiden av REN til $0,30, målt etter å ha lagt til avstanden mellom toppen av hodet og halsen til utbruddspunktet. Dette er omtrent 50 % lavere enn den nåværende handelsprisen på $0,59.

De langsiktige utsiktene er fortsatt positive

REN hode- og skulderoppsettet kommer som en del av en bredere priskorreksjon som gjorde at mynten mistet nesten 70 % av verdien fra rekordhøye nær $1,92 i februar 2021.

På det lengre tidsrammediagrammet ser det ut til at REN bare konsoliderte seg inne i en gigantisk symmetrisk trekant, noe som indikerer at korreksjonen mot $0,30 kan ende opp med å forårsake et tilbakeslag mot $1,20.

Det ukentlige REN/USD-prisdiagrammet har en symmetrisk trekant. Kilde: TradingView

RENs bullish signaler kan også komme fra veksten til støttespilleren med samme navn. Rens kjerneprodukt, RenVM, gir interoperabiliteten til et Decentralized Finance (DeFi) system. Den holder brukernes digitale eiendeler når de beveger seg mellom blokkjeder ved å bruke null-kunnskapsbevis via en sMPC-basert protokoll.

RELATERT: 3 grunner til at REN-prisen er opp 340 % fra den lave juli

REN fungerer som en forening for å drive de såkalte Darknodes som driver RenVM sMPC-nettverket. De som setter inn 100 000 REN kan kjøre disse Darknodes og som et resultat kan de tjene belønninger i Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Zcash (ZEC) og andre tokens.

Total Locked Value (TVL) av digitale eiendeler preget på alle kjeder – som inkluderer Ethereum, Binance Smart Chain, Solana, Polygon, Fantom, Avalanche og Arbitrum – av RenVM er 1,05 milliarder dollar på pressetidspunktet sammenlignet med 6,6 millioner dollar i juni 2021. .

En flerårig historie om RenVMs totale reserverte volum og verdi. Kilde: Highcharts.com

I mellomtiden nådde det totale volumet av transaksjoner gjennom RenVM på alle kjeder et rekordhøyt nivå på 8,89 milliarder dollar 4. januar 2022. Dette viser en jevn økning i bruken av Ren-nettverket, noe som forsterker de positive utsiktene for REN-tokenet.

Meningene og meningene som uttrykkes her er utelukkende forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph.com. Hver investering og handel innebærer risiko, du bør gjøre din egen undersøkelse når du tar en beslutning.