Topp 3 for å dyrke et stabilt myntutbytte…

Kryptovinteren er over oss, og sjansene er store for at kryptovalutamarkedene vil fortsette å handle sidelengs og oppleve bearish momentum i løpet av de neste månedene. En av de beste måtene å sikre seg mot en nedadgående trend er å konvertere kryptobeholdningen din til stabile mynter og installere dem på plattformer for avlingsoppdrett for en garantert APY. Denne artikkelen lister opp de tre beste stabile myntutbytte-vekstplattformene for å hjelpe deg å overleve denne kryptovinteren.

avi

Aave er en av de mest populære stablecoin-utbetalingsplattformene på markedet. Med over $14 milliarder i verdi ulåst og en markedsverdi på over $3,4 milliarder, er Aave den sikreste plattformen på denne listen.

Aave har også et innfødt token kalt AAVE. Dette tokenet oppmuntrer brukere til å bruke plattformen ved å tilby avgiftsrabatter, gi stemmerett for styring og en rekke andre fordeler.

Når det kommer til Yield Farming, er det ikke overraskende å se så mange likviditetspooler samarbeide. Ser vi på aktivaene som er tilgjengelige på Aave, er den mest inntjenende stablecoinen Gemini Dollar, som gjør et APY-innskudd på 6,98 % og låner APY på 9,69 %.

Venus

Venus beskriver seg selv som en desentralisert markedsplass for långivere og låntakere med ubegrenset stabil valuta. Med andre ord, Venus muliggjør verdens første desentraliserte stablecoin, kalt VAI. Den er bygget og drevet av Binance Smart Chain uten behov for sentral kontroll.

XVS er kryptovalutaen som absorberer prissvingninger i kryptovalutamarkedet, og det er grunnen til at prisen svinger.

Som andre stablecoins lar VAI deg tjene renter på midler som er satt inn innenfor protokollen. Den har svært konkurransedyktige priser på stabile innskudd. For øyeblikket kan brukere få 7 % APY på USDC og 6,56 % APY på BUSD.

Brukere kan koble til Venus dApp ved å bruke MetaMask-lommebøkene og aktivere en rekke eiendeler som sikkerhet for å begynne å høste fordelene med en gang. Venus er en relativt ny plattform, men har et stort tilbud på over 3,1 milliarder dollar.

avling

Harvest er en relativt ny plattform for dyrking av avlinger som er en av de mest lønnsomme alternativene på denne listen. Den består av et internasjonalt bondekooperativ som samler ressurser for å tjene DeFi-avkastning.

Når bøndene sier farvel, dyrker Harvest automatisk de høyeste avlingene ved hjelp av den nyeste teknologien. Pooling av innskudd lar plattformen tilby noen av de mest konkurransedyktige prisene innen krypto.

Harvest har mer enn 286 millioner dollar i eiendeler låst på plattformen sin i skrivende stund. Selv om TVL er relativt lav sammenlignet med Aave, tilbyr Harvest for tiden den høyeste APY for stabile mynter, inkludert 7,93 % for USDC-innskudd og 6,18 % for USDT-innskudd.

siste tanker

Å generere renter via stablecoin-innskudd er den minst risikable måten å tjene passive inntekter på med kryptovalutaen din. Hvis du ønsker å satse på et bjørnemarked for kryptovalutaer i løpet av de neste månedene, konverter eiendelene dine til en stablecoin som USDC, BUSD eller USDT og spill den via en av plattformene nevnt ovenfor.

På den annen side, hvis du ikke er en kryptobjørn, men likevel ønsker å dra nytte av å beskjære og generere passive inntekter fra kryptobeholdningen din, bør du vurdere å dyrke tradisjonell likviditet gjennom en børs som Uniswap eller PancakeSwap for å øke avkastningen. Men husk at markedsvolatilitet vil ha stor innvirkning på APY.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

Bildekilde: whiteMocca / Shutterstock.com

Topp 3 oppdrettsplattformer med fast avkastning for å overleve denne kryptovinteren debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *