Vent-og-se-tilnærming: 3/4 av…

Omtrent 76 % av den totale tilførselen av Bitcoin i omløp er nå illikvid ifølge en kjedeanalyse fra Glassnode.

Bitcoin-markedene har vært solide siden begynnelsen av året, men beregninger på kjeden tegner et mer positivt bilde ettersom flere eiendeler blir illikvide.

On-chain analytics-leverandøren Glassnode fordypet seg i Bitcoin-forsyningsberegninger for å få en bedre oversikt over langsiktige makrotrender i sin ukentlige rapport 3. januar.

Resultatene avslører at mens eiendelen har handlet sidelengs så langt i år, har flere BTC blitt illikvide. Det har vært en akselerasjon i veksten av illikvide forsyninger som nå utgjør mer enn tre fjerdedeler, eller 76 %, av den totale sirkulerende forsyningen.

Glassnode definerer illikviditet som når BTC flyttes til en lommebok som ikke har noen forbrukshistorikk. Væsketilførselen til BTC, som utgjør 24% av totalen, er i lommebøker som bruker eller handler regelmessig, for eksempel børser og hot wallets.

“Vi kan se at i løpet av de siste månedene av 2021, selv med priskorreksjonen, var det en akselerasjon i konverteringen av mynter fra flytende til illikvide lommebøker.”

Tallene indikerer at flere bitcoins overføres til lagring, noe som indikerer en økning i lagrings- og akkumuleringsvaner. Fallet i svært likvide tilbud indikerer også at det ikke kan være noen større salgs- eller kapitulasjonshendelser i nær fremtid.

Flytende og illikvide tilførsel av BTC i prosent av totalen: Glassnode

Forskerne konkluderte med at disse forholdene indikerer “en divergens mellom det som ser ut til å være en konstruktiv forsyningsdynamikk i kjeden, sammenlignet med prisbevegelsen fra bearish til nøytral”.

I slekt: Det er bare 1,3 millioner bitcoins igjen i omløp på kryptovalutabørser

I samme rapport uttalte Glassnode at den totale forsyningen til langsiktige aksjonærer har stabilisert seg den siste måneden eller så. Dette indikerer at langsiktige investorer har sluttet å bruke eller selge mynter og har blitt forhandlere eller til og med konglomerater på dette tidspunktet. Den konkluderte: “Dette gir et annet konstruktivt syn på markedsoverbevisning.”

Den nåværende forsyningen som holdes av langsiktige kunder er 13,35 millioner bitcoins, en nedgang på bare 1,1% fra oktoberhøyden på 13,5 millioner mynter. Glassnode definerer disse langsiktige (LTH)-innehaverne som lommebøker eller kontoer som har holdt sine bitcoins i mer enn 155 dager.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *