Bitcoin adresser i profittkupong til…

Innen 2022 falt prisen på Bitcoin (BTC) under den psykologiske prisen på $50K, og siden den gang har den ledende kryptovalutaen konsolidert seg mellom $46K og $49K.

Som et resultat har lønnsomheten i BTC-markedet falt til det laveste nivået på 5 måneder.

Vektleverandør på Glassnode .-serien bekreftet:

“Bitcoin-adresser i overskudd (7 dagers MA) nådde et 5-måneders lavpunkt på 29,629.091.393.”

bilde

Den 28. desember opplevde bitcoin-markedet et betydelig bearish momentum da mer enn 165 000 tradere likviderte kontoene sine, noe som resulterte i et tap på 80 milliarder dollar i kryptomarkedet innen 24 timer. Derfor har ikke Bitcoin vært i stand til å gjenopprette siden da prisen fortsetter å konsolidere seg.

Markedsanalytiker Will Clemente tror at Bitcoin kan komme inn i volatilitetspress når måneden slutter. han annonsør:

“Signalet kommer ikke inn så ofte, men når det gjør det, bør du passe deg. Jeg tror vi går inn i volatilitetspress innen slutten av måneden. Når det skjer, vil jeg gi deg beskjed sammen med noen ledetråder for å få meg til å føle meg trygg på den aggressive holdningen.”bilde

Til tross for den nåværende nedgangen i BTC-markedet, var den beste kryptovalutaen Utmerket ytelse Eiendelsklasse tre år på rad, dverger andre som råvarer, gull og høyrenteobligasjoner.

bilde

Dessuten steg de totale transaksjonsgebyrene på Bitcoin-nettverket til 1,017 milliarder dollar i 2021. Kryptoanalytiker Dylan Leclerc spiss:

“Bitcoin totale transaksjonsgebyrer etter år i amerikanske dollar. Rekordår i 2021 da $1,017 milliarder i totale transaksjonsgebyrer ble betalt til gruvearbeidere.”

Med indikasjoner på at Bitcoin må holde $45 000-$47 000-regionen for å gjenopplive bullish momentum, gjenstår det å se hvordan referansekryptovalutaen presterer etter hvert som måneden skrider frem.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *