Crypto Market Bloodbath: Bitcoin…

I et annet stort krasj i kryptovalutamarkedet falt prisen på Bitcoin (BTC) til det laveste nivået på tre måneder! Ved pressetid handles verdens største digitale valuta til 6,21 % til 43 452 dollar og en markedsverdi på 820 milliarder dollar.

Med dette siste priskrakket har Bitcoin erodert mer enn 65 milliarder dollar av investorenes formue. Den nylige priskorreksjonen i det bredere kryptovalutamarkedet ser ut til å ha vært et resultat av haukiske kommentarer fra Federal Reserve onsdag 5. januar.

Den amerikanske sentralbanken har indikert muligheten for å heve renten raskere enn forventet. Dette førte til at Wall Street gikk inn i et ganske bearish territorium etter en sterk start på året. Ettervirkningene av Feds kommentarer var på tvers av aktivaklasser inkludert kryptovalutaer, aksjer og edle metaller. Dette var første gang bitcoin-prisen hadde falt under $43 000 siden september 2021.

Stefan Ollet, administrerende direktør og medgründer av kryptoplattformen FRNT Financial Inc sa til Bloomberg:

“Federal Reserve er haukisk. Den raske reaksjonen i kryptovalutaer har en tendens til å behandle dem som en eksklusiv risikoaktiva til tross for de langsiktige trendene rundt inflasjon, hamstring, etc.”

Bitcoin-entusiasme er på nedsiden

Bitcoin har slitt på $47 000-nivåer i lang tid de siste ukene. Verdens største kryptovaluta er fortsatt pessimistisk mot det bredere markedets forventninger om at BTC går til $100 000-nivåer.

Også svake Bitcoin-handelsvolumer viser at entusiasmen rundt Bitcoin er raskt på vei ned. Som rapportert av Bloomberg:

Data fra Kaiko samlet av Messari viser at etter en måneders lang nedadgående trend nådde volumene på tvers av børser bare 4,8 milliarder dollar på tirsdag. Det er ned fra 13,1 milliarder dollar året før, og godt under ettårsgjennomsnittet på nesten 9,2 milliarder dollar.

Daglig handel med Bitcoin steg ikke over 10 milliarder dollar etter det siste kurskrakket 4. desember. Dessuten har åpen interesse på bitcoin-futureskontrakter også falmet. Det har vært en nedgang på nesten 40 % i åpen interesse for Bitcoin-futures de siste tre månedene.

Med lavere volum har volatiliteten økt slik vi ser i markedet nå.

Post-Crypto Market Bloodbath: Bitcoin faller til tre-måneders lavt nivå, nøkkeltall å se dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *