El Salvador utarbeider 20 lovforslag for…

El Salvador forbereder seg på å introdusere 20 regninger for å gi et juridisk rammeverk for kommende bitcoin-obligasjoner. Den salvadoranske regjeringen har gjort det klart at de innsamlede midlene vil bli brukt til å bygge infrastrukturen til Bitcoin City og kjøpe mer Bitcoin.

El Salvador utarbeider juridisk rammeverk for Bitcoin-obligasjoner

El Salvadors finansminister Alejandro Zelaya sa i et lokalt TV-intervju tirsdag at hans regjering vil sende rundt 20 regninger til kongressen på landets bitcoin-obligasjoner.

Han forklarte at regningene ville dekke finansmarkedene og investeringer i verdipapirer for å gi et rettslig grunnlag for utstedelse av bitcoin-obligasjoner, og la til at lovgivningen ville skape et rammeverk for å dekke tilsvarende markedsregulering og utstedelse av verdipapirer i kryptoaktiva. Finansministeren beskrev:

(Dette) for å gi juridisk struktur og rettssikkerhet til alle som kjøper bitcoin-obligasjoner.

Den salvadoranske regjeringen har gjort det klart at halvparten av midlene som samles inn fra bitcoin-obligasjoner skal brukes til å bygge infrastruktur og resten til å kjøpe bitcoin.

El Salvadors president, Nayib Bukele, kunngjorde i november sin plan om å utstede 1 milliard dollar i bitcoin-obligasjoner til en kupongrente på 6,5 % for å finansiere byggingen av Bitcoin City. Bukele sa at byen vil bli drevet av Berkane og at det ikke vil være noen skatter bortsett fra merverdiavgift (moms).

Bitcoin-obligasjoner skal utstedes i år. Bukele spådde denne uken at børsnoteringen vil bli overkjørt. Han bemerket også at byggingen av Bitcoin City forventes å begynne i år.

El Salvador vedtok en Bitcoin-lov, som gjorde BTC til lovlig betalingsmiddel ved siden av amerikanske dollar i september i fjor. Siden den gang har landet kjøpt 1.391 bitcoins.

Hva synes du om at El Salvador planlegger å introdusere 20 sedler for å gi en juridisk struktur for bitcoin-obligasjoner? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *