Hvorfor Kevin O’Leary tror NFT-er kan…

Til tross for at han satset på at NFT-er vil utkonkurrere Bitcoin, sa Kevin O’Leary at han vil sikre sine innsatser og investere i “begge sider” av ligningen.

Millionærinvestor og kryptovaluta-tilhenger Kevin O’Leary tror at NFT-sektoren kan være mer verdifull enn Bitcoin i fremtiden.

O’Leary snakket med CNBC Capital Connection 5. januar – også kjent som Mr. Fantastisk – NFT-er tilbyr et større potensial for å tiltrekke seg kapital enn Bitcoin på grunn av deres evne til å tokenisere og autentisere fysiske eiendeler som biler, klokker og virkelige eiendeler. Eiendom:

“Du vil se mye bevegelse når det gjelder å lage retningslinjer for validering, forsikring og eiendomsoverføring online i løpet av de neste årene, noe som gjør NFT-er til et mye større og mer motstandsdyktig marked enn bare Bitcoin alene.”

Mr. Wonderfall innrømmet imidlertid at han ikke er knyttet til den innsatsen og vil fortsette å investere i “begge sider av den ligningen”.

Den tidligere kryptoskeptikeren fortalte Cointelegraph i et nylig intervju at endringen hans mot blokkjede og digitale eiendeler skyldtes den økende trenden med regulatorer som varmet opp rundt om i verden de siste par årene.

Ikke alle er enige i sammenligninger mellom Bitcoin og NFT-er, men Coingecko Khai Digital Marketing Assistant Ren Kuan sa til Cointelegraph at “det er sannsynligvis ikke rettferdig å sammenligne Bitcoin, en enkelt eiendel, med NFT-er som representerer en hel sektor.”

Imidlertid bemerker Cowan at NFT-adopsjonskurven i 2022 bare vil øke oppover ettersom sektoren fortsatt er i sine tidlige dager:

“Jeg tror kollektivt at hvis du ser på alle NFT-ene, og det faktum at 2021 var det første året med markedsadopsjon, er det definitivt fortsatt mye rom for vekst.”

“Vi har allerede en haug med “blå” NFT-er, men jeg tror at industrien fortsatt knapt skraper i overflaten av hva en NFT kan være og hva den kan gjøre, spesielt hvis Metaverse begynner å bli realisert.”

I slekt: Global interesse for søket etter “NFT” overgår “kryptering” for første gang noensinne

Coingecko publiserte nylig en ny bok, “How to NFT” som gir et sammendrag for nybegynnere som går inn i det uforanderlige rommet om hvordan man kjøper, selger, lagrer og betegner NFT-er. På spørsmål om han tror “historien om kunst NFT” vil fortsette å dominere i 2022, eller om trenden vil skifte mot nyttebasert NFT, sa Kwan:

“Kunst og samleobjekter vil alltid stå øverst på listen fordi de er de mest nybegynnervennlige og enkleste å forstå. Når det gjelder nytten av NFT-er, tror jeg det som sannsynligvis vil være interessant å se, er hvordan noen av NFT-ene vil bli kunst og nyttig.”

“Vi har sett BAYC dobbel NFT som et medlemskap i deres “klubb”, og det hjelper virkelig med å bygge en følelse av identitet og fellesskap,” la han til.