Lave gjennomsnittsgebyrer i Ethereum…

Ethereum (ETH) opplevde nylig bullish momentum som presset prisen over $3 900 for første gang i 2022.

En medvirkende årsak er at nytten øker takket være lavere gjennomsnittsavgifter.

Santiment Crypto Analytical Company bekreftet:

“Den gjennomsnittlige avgiften per ETH-transaksjon har holdt seg lav, slik at fordelen kan øke uten å nøle fra kostnadssensitive selgere.”

bilde

Åpen interesse på Ethereum-nettverket har også økt med 60 % siden starten av 2022. Leverandør av markedsinnsikt IntoTheBlock annonsør:

“ETH krysser $3900 for første gang i 2022. Den nylige økningen i derivater gjenspeiles som følger: – Finansieringsrentene på toppbørsene er positive igjen. – Perpetual swaps volum krysser $22 milliarder igjen – Åpen rente er opp 60% siden den første fra kl. Januar.”

Ethereum lukket opp i 2021 med en årlig gevinst på 399,2 % da dens kumulative inntekter hoppet til 9,9 milliarder dollar.

Videre har Ethereum-handelsvolumet på kjeden økt med 36,4 % YoY (YTD) med transaksjoner som oversteg 2,14 milliarder ETH i fjor.

I mellomtiden er brennhastigheten på ETH-nettverket står i 6,16 ETH per minutt.

bilde

Brennemekanismen har blitt integrert i Ethereum-nettverket etter lanseringen av London Hard Fork, eller EIP 1559-oppgraderingen, 5. august. Derfor bidrar det til å forbedre pengepolitikken til Ethereum-økosystemet som helhet.

Rarity ble også introdusert hver gang Ether ble brent etter at den ble brukt i transaksjoner. Denne funksjonen eliminerte inflasjonstendensene som nettverket var vant til før.

Gitt at a skynder seg styrke Totalt låst verdi (TVL) i Ethereum 2.0 nødvendig i overgangen til bevis på innsats (PoS) Konsensusmekanismen fra den nåværende Proof of Work (PoW) er i arbeid, og det gjenstår å se hvordan Ethereum spiller ut på kort sikt.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *