Markedet for kryptojobber er “modent”…

Kryptojobbmarkedet er mye sterkere og er nå bedre i stand til å motstå markedsfall, ifølge CryptoJobsList-grunnlegger Raman Shalupau.

Bekreftelsen kom i et eksklusivt intervju med BeInCrypto hvor vi dekket en rekke saker, som inkluderte de beste jobbtrendene for 2021. Vi så også på lønnsdata for å se hvor godt kryptoarbeidere blir verdsatt.

En innsikt fra Shalupau tyder på at kryptosektoren nå er i en sterkere posisjon enn noen gang. I mai 2021 falt prisene på Bitcoin og andre store eiendeler, og det var ikke før i juli at prisene begynte å stige jevnt igjen. Tidligere hadde markedskorreksjoner en avkjølende effekt på arbeidsmarkedet, men Schalubau bemerket en betydelig forskjell ved denne anledningen.

“Krypto-arbeidsmarkedet har modnet, til et punkt hvor det er mye sterkere enn tidligere år,” sa Schalopau. “I mai, da prisen på Bitcoin og Ether falt, forble arbeidsmarkedet sterkt. Bevis fra CryptoJobsList viser at ansettelsesledere ikke har stoppet eller til og med stoppet ansettelsesinnsatsen.”

Mens styrken til arbeidsmarkedet absolutt er gode nyheter for jobbsøkere, tegner det et positivt bilde for hele kryptoøkonomien. Schalubau mener den største endringsfaktoren ligger i selskapene selv og deres evne til å planlegge langsiktig.

“I tidligere bullish-skift har vi sett uholdbar vekst ettersom selskaper brukte mye penger i gode tider og ikke hadde en rullebane for bjørnemarkeder. Denne gangen er markedet mer modent, og vi har mer etablerte selskaper med større kontantreserver – hvorav mange er finansiert av venturekapital. Investeringspenger. Selskaper bør kunne opprettholde bjørnemarkeder i flere år, noe som er gode nyheter for kryptojobbmarkedet.”

Sterk vekst og høye lønninger

BeInCrypto spurte Shalupau hvor de sterkeste beregningene for vekst det siste året kom fra. Ikke overraskende er NFT-er en stor trend, selv om ikke-fungible tokens ikke er det eneste stedet som gjør betydelig fremgang.

“På CryptoJobsList hadde NFT-er all suksess i begynnelsen av året, men DAO-er viste sterkere vekst senere,” sa Schalubau. “Vi ser også nå at flere og flere mennesker fra teknologi- og finansstartups beveger seg inn i krypto – delvis på grunn av fremveksten av Web 3.0 og narrativet rundt det.

“Dataene våre viser også at meme-funksjonalitet også har blitt en realitet det siste året, med kryptoselskaper som er villige til å betale gode penger til meme-fagfolk som forstår kryptokultur.”

Dette førte oss til temaet lønn, som er et interesseområde for både ansatte og ansettelsesledere.

Vi har sett en betydelig lønnsøkning gjennom året. I henhold til reelle lønninger samlet inn fra samfunnet vårt, er gjennomsnittslønnen i kryptovaluta nå $92 000 per år, med de øverste 10% som tjener over $160 000.”

Schalubau sier at selskapet nå samler inn data fra tidligere år for å gi mer nøyaktige lønnsdata i nær fremtid.

En ekte karrierevei

Mens kryptovalutaer kjemper mot falske fortellinger i mainstream media, om alt fra kriminalitet til klimaendringer, mener Schalubau at oppfatningen av krypto- og kryptoarbeidere generelt sett er positiv. Den bredere offentligheten er nå mer åpen for ideen om å jobbe eksternt enn det var for to år siden.

“Krypto-arbeidsmarkedet har alltid vært fjernt,” sa Schalubau. Crypto er sannsynligvis den enkeltbransjen med de mest fjerntliggende jobbene, med over 90 % av jobbene på nettstedet vårt som faller inn i denne kategorien. Og jeg snakker ikke om dedikerte eller deltidsroller; De fleste av disse jobbene er på heltid. 80 % av rollene på siden vår er fulltidsjobber.

De største arbeidsgiverne inkluderer børser, fiat-on-ramps, medieorganisasjoner, L1-organisasjoner og DeFi-startups. Dette er eksterne jobber som også kan gi en legitim karrierevei. Veien til en seriøs kryptokarriere har allerede vært her siden minst 2016.

“En annen karrierevei innen kryptografi som er verdt å merke seg, som færre mennesker har tilgang til, og som kan bli sett på som uoppnåelige eller urealistiske. Dette er yrket til en frilanser, individuell bidragsyter til åpen kildekode-prosjekter, stiftelser og DAOer. Få De har tilliten til og kunnskap om hvordan man kan få muligheter uten tillatelse, men rollene er der. Dette er et område hvor bedrifter og lokalsamfunn kan gjøre mer arbeid for å utdanne massene om karrieremuligheter og hvordan man får dem.”

BeInCrypto ansetter

BeInCrypto søker å legge til bransjeeksperter til teamet sitt. Vi har for tiden stillinger innen markedsføring, salg, oversettelse, design, programmering og journalistikk.

I 2021 vokste BeInCrypto fra en gruppe på 80 personer til et team på over 160 ansatte vi har i dag. BeInCrypto er nå den raskest voksende kryptonyhetssiden for tredje år på rad. Hvis du ønsker å lære mer om BeInCrypto og hvilke typer roller vi kan tilby, vennligst besøk BeInCrypto-karrieresiden.

Hva synes du om dette temaet? Skriv til oss og fortell oss!

Arbeidsmarkedet for kryptovaluta har “modnet” etter debuten ifølge lederen for CryptoJobsList på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *