Nifty News: Sjeldne feilrettinger, ekte…

Rarible har midlertidig kansellert alle OpenSea-kommandoer mens den implementerer et verktøy for å beskytte brukere mot utilsiktet salg av NFT-er.

NFT-markedsplassen Rarible har midlertidig kansellert bestillinger fra OpenSea og sendt ut en serie tweets i dag som skisserer hvordan den planlegger å bidra til å bekjempe det den kalte “risikofylte salgsordrer” på OpenSea med et nytt ordrestyringsverktøy.

Verktøyet er utviklet for å hjelpe brukere med å skille mellom sine aktive og inaktive bestillinger for å forhindre at NFT-er blir solgt ved et uhell, selv om de kansellerer en OpenSea-bestilling ved å flytte eiendelen til en annen lommebok.

En del av Raribles forretningsmodell er å samle OpenSea-forespørsler på plattformen.

Siden slutten av desember 2021 har OpenSea-brukere lagt merke til en fil programvarefeil Dette gjør at eiendelene kan forbli til salgs i Rarible selv når eiendelene deres overføres til en annen lommebok. sjelden å forklare:

“Når du flytter varen din til utlandet, kan forespørselen ikke lenger utføres. Men når varen går tilbake til lommeboken din, er forespørselen aktiv i kjeden igjen. Den sikre måten å fjerne oppføringen på er å kansellere den i kjeden. ”

Raribles widget viser bestillinger heller aktiv eller Inaktiv For å lette forvirringen om eiendeler som allerede er til salgs. sa Nader inn kvitring, “Aktive bestillinger kjører nå og krever mesteparten av oppmerksomheten din,” mens “Inaktive bestillinger er de som vil bli aktive hvis NFT kommer tilbake til lommeboken din.”

Rarible er for tiden det niende største markedet for NFT ifølge DappRadar.

Kjøp land i nærheten av den nye Mega City in the Sandbox

Sandbox (SAND), en metaverse-plattform og virtuell verden for desentraliserte spill, har annonsert at den vil skape en megaby med fokus på moderne kulturelle ikoner og utvide Hong Kong-kulturen i Metaverse.

Et stort antall nye partnere som eier og kjente Hong Kong-baserte LAND har meldt seg, inkludert gründer Adrian Cheng, investeringsleder Sun Hung Kai & Co, profesjonelle tjenestefirma PwC Hong Kong, og TIMES CAPITAL for Blockchain-relaterte investeringer og kapitalforvaltning , regissør, produsent og skuespiller Stephen Fong, skuespillerinne Xu Chi, musiker Dough-Boy, IP Little Fighter og den lokale maleren Dreamergo.

Sandbox har satt en salgsdato for LAND til 13. januar for å tillate brukere å kjøpe LAND utenfor Mega City-sentre.

Animoca Brands administrerende direktør, The Sandbox, sa:

“Sandbox og Virtual Earth har virkelig tiltrukket seg folks fantasi og interesse for dette området.”

Selg et hus i den virkelige verden og den virtuelle verden på auksjon

Samarbeidet mellom ONE Sotheby’s International Realty og Voxel Architects vil selge et ekte hjem sammen med en virtuell versjon i The Sandbox.

Det virkelige hjemmet er i Miami, USA, og det vil være et 11 000 kvadratmeter stort hjem med syv soverom og ni bad på en dekar land. Boligene er fortsatt under bygging og forventes å være med på Sothetby-auksjonen i 2022. Prisklassen er ennå ikke bestemt.

CoolWallet Pro for å støtte NFT-er

CoolbitX, produsenten av CoolWallet Pro kryptolommebok, kunngjorde på CES 2022 at kryptolommeboken har lagt til NFT-støtte.

Integrert støtte for NFT-er vil være brukbar med OpenSea og Rarible NFT-markedene. Merket håper å tiltrekke nye brukere til kryptoområdet og introdusere dem til metaverset og Play to Earn. Michael Ou, grunnlegger og administrerende direktør i CoolBitX sa:

“NFT-støtte på CoolWallet vil hjelpe til sømløst å blande den fysiske og virtuelle verdenen til brukerne våre, slik at de trygt kan administrere og beskytte kryptoaktiva og digitale beholdninger.”

NFT-salget overstiger 530 millioner dollar på 7 dager

Data fra Nonfungible viser at NFT-markedet fortsetter den eksplosive veksten som startet i 2021 med den første uken i 2022 på totalt 530 millioner dollar i salg og den høyeste gjennomsnittlige aktivaprisen noensinne på 5 215 dollar. I fjor ble det solgt NFT-er for mer enn 23 milliarder dollar, ifølge en DappRadar-rapport.

Det største salget de siste syv dagene var SuperRare NFT som solgte for rundt 250 ETH ($939.787). Bored Ape Yacht Club var den største i volum i samme tidsperiode med $216.869.

Andre nyheter Nifty

Digitale eiendeler Metaversal har avsluttet en finansieringsrunde på 50 millioner dollar for å hjelpe til med å utvide NFT-porteføljen og investeringsmulighetene i Metaverse- og NFT-områdene. Finansieringsrunden ble ledet av Coinfund og Foxhaven.

Golfstartup LinksDAO har samlet inn 10,5 millioner dollar for å finansiere ønsket om å kjøpe golfbaner og utvikle kryptovaluta-LINKS. Det ble samlet inn midler gjennom salg av NFTs over 9000 “rekreasjonsmedlemskap” og “globale medlemskap”.