Phantom CEO forklarer atmosfæren om…

Phantom, en selvbevoktet nettleserutvidelse og kryptolommebok designet for SolanaOg Den ble den største hunden i økosystemet til tross for mangelen på en mobilapp – og nådde 1,8 millioner månedlige aktive brukere på bare ni måneder.

Med den generelle utrullingen av mobilappen nærmer seg, kryptoslitt Jeg tok kontakt med Phantoms medgründer og administrerende direktør, Brandon Millman, som ryddet veien for den robuste iOS-beta-lanseringen.

Lansering av mobilapp

Solanas lommebok bygget for DeFi og NFT-er knust i 2021 – Siden nettleserutvidelsesproduktet ble offentlig lansert i juli, har Phantom vokst til 1,8 millioner aktive brukere, og har lettet 55 millioner DApp-transaksjoner.

“For 2022 planlegger vi å komme oss ut av porten med en full offentlig lansering av iOS, Android-apper og forbedringer av private nøkkeladministrasjon,” sa Millman, og forklarte at Phantom utforsker muligheten for å skalere til andre blockchain-økosystemer.

Ifølge Millman, da den originale iOS beta-utgivelsen ble annonsert, ga det fiktive fellesskapet innledende reaksjoner som overrasket Phantom-teamet på grunn av en enda større misforståelse.

“Med maksimalt 7000 beta-invitasjoner tilgjengelig på grunn av restriksjoner pålagt av Apple og TestFlight, var vårt opprinnelige mål å bruke den massive etterspørselen om tidlig tilgang til også å gjøre noe godt ved å donere 100 % av alle nederlandske auksjonsinntekter til Girls Who Code,” han forklart NFT-auksjon på Magic Eden.

Auksjonsvinnere skulle bruke NFT-er for å løse inn invitasjoner til lommebokens iOS Beta TestFlight-pool, men Phantom kansellerte planen etter et tilbakeslag fra samfunnet.

“Det er en stor misforståelse om invitasjoner som har blitt solgt for 8 SOL fordi det ikke er slik nederlandske auksjoner fungerer – de vil starte på 8 SOL og synke i verdi over tid. Folk kan velge å by til den prisen de føler at invitasjonen er verdt,» forklarte Millman, og understreket at Phantom ikke har noen planer om å dra nytte av noen av donasjonene.

Han avsluttet med å forklare hvordan Phantom har omstrukturert utrullingen av betatilgangen: “På grunn av denne misforståelsen har vi gjort alle 7000 invitasjonene gratis mellom nå og januar etter førstemann til mølla-prinsippet.”

Ifølge Millman kommer en av de avgjørende forskjellene mellom Phantom-lommebøker og andre lommebøker i markedet fra prioriteringen av brukere.

Han forklarte, “Dette betyr å utvikle en portefølje som har en brukeropplevelse i verdensklasse, konstant lytte og absorbere tilbakemeldinger fra brukere for inkludering i produktet, og kommunisere med brukere,” og la til at “denne holdningen strekker seg utover veggene til selve applikasjonen og inn i aspekter av opplevelsen som støtte og innhold.»

Fremveksten av Web3

Med bruken av Web3 sa Millman at “lommebøker har blitt de nye nettleserne for (desentralisert) Internett.”

På bunnen av adopsjonslinjen tror han at tradisjonelle institusjoner som driver sine egne kryptolommebøker snart vil vokse til konkurranse.

“Vi ser allerede store teknologiselskaper som Facebook og Square hoppe inn i kampen, og det er ikke lenge før trenden snur til tregere bevegelser som banker,” la Millman til.

Men ettersom adopsjonen fortsetter å falle, blir nye brukere fulgt av nye svindel.

“Bekjempelse av phishing og svindel er et pågående spill med katt og mus. Etter hvert som svindlere blir mer sofistikerte, er det vår plikt å holde tritt med dem og ligge i forkant ved å gjøre forbedringer i lommebok-appen,” kommenterte Millman og la til at ” for å gjøre det, må vi erkjenne at svindlere mot nettfisking bør være en kjernekompetanse i selskapet, på samme nivå som brukeropplevelse og teknisk ytelse.»

Ifølge ham utvides denne situasjonen til å omfatte investeringer som brukeropplæring og innleie av tredjeparts fjerningstjenester.

“Tilstrømningen av brukere på grunn av NFT-er er flere størrelsesordener større enn for DeFi, som kom før den,” sa Millman, og kommenterte hvordan NFT har bidratt til å bane vei for mainstream-kryptering.

“Den nye gruppen av brukere som tiltrekkes av NFT-er er mer uformelle og mobile først,” la han til, og spådde at i 2022 vil vi se en økning i samleobjekter som kan brukes i interaktive miljøer (som spill).

Mens han bemerker at han personlig er optimistisk ettersom NFT-er fortsetter å øke som kunst og samleobjekter, er Millman fortsatt “litt bearish på ‘virkelige’ brukstilfeller av NFT som billetter og ting som husverb.”

Phantom CEO avklarer etter iOS beta-lanseringen, at dens tilnærming til publikum først dukket opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *