Devere 3 Group CEO Predictions…

Administrerende direktør for finansiell rådgivning og kapitalforvaltningsfirmaet Devere Group har spådd at tre land vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i år. Han er mer optimistisk enn presidenten i El Salvador som spådde at to land ville gjøre Bitcoin til sin nasjonale valuta.

3 land vil ta i bruk Bitcoin som lovlig bud i 2022, spår Devere-sjefen

Administrerende direktør i Devere Group, et uavhengig finansiell rådgivnings- og kapitalforvaltningsfirma, spådde tidligere denne uken at ytterligere tre land vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i 2022.

Hans spådommer er mer optimistiske enn de som ble gitt av presidenten i El Salvador dagen før. Salvadoras president Neb Bukele har spådd at ytterligere to land vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i år.

“Jeg er sikker på at den unge uavhengige presidenten, Neb Bokel, har rett i å la andre land ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i 2022,” sa Green og understreket:

Men jeg vil gå videre. Jeg tror det er mulig at ytterligere tre land vil følge El Salvadors ledelse i den digitale tidsalderen.

“Dette er fordi lavinntektsland har lidd så lenge fordi deres valutaer er svake og svært sårbare for markedsendringer, og dette fører til voldsom inflasjon,” sa han.

“Ved å ta i bruk kryptovaluta som lovlig betalingsmiddel, har disse landene umiddelbart en valuta som ikke påvirkes av markedsforhold i deres egen økonomi, og heller ikke direkte fra økonomien i et annet land,” la Deveres administrerende direktør til.

Green bemerket videre at kryptovalutaer kan bidra til å “forbedre finansiell inkludering for enkeltpersoner og bedrifter” i utviklingsland. Sjef Devere konkluderte:

På grunn av sin lignende avhengighet av pengeoverføringer, blant andre faktorer, kan andre land, inkludert Panama, Guatemala og Honduras, også ta i bruk bitcoin.

Hvor mange land tror du vil ta i bruk bitcoin som lovlig betalingsmiddel i år? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *