Ethereum-prisanalyse: Bloodbath…

Siden det siste blodbadet 4. desember 2021 har prisen på Ethereum forsøkt å holde seg over støtten på $3 650. Pristiltak har allerede gjort tre re-tester av denne lavere støtten, og svingt i et fallende kilemønster, indikerer valutaen en bedre mulighet for å starte et utvinningsrally. Det nåværende salgspresset i markedet har imidlertid også brutt denne støtten, noe som indikerer en utvidelse av priskorreksjonen.

De viktigste tekniske punktene til Ethereum:

  • Den daglige RSI-linjen nærmer seg oversolgt territorium
  • ETH Frykt og grådighet indikerer en følelse av frykt
  • 24-timers handelsvolumet til Ethereum er 29,4 milliarder dollar, noe som indikerer en gevinst på 131%.

Ethereum-prisanalyse: Blodbad i kryptomarkedet fører til nedfallskilemønsterkilde-TradingView

Da vi dekket en artikkel om Ethereum Valuta, paret ga gjenklang i et fallende kilemønster. Prisen har vært i dette mønsteret i over en måned som førte til denne korreksjonsfasen. Mens dette mønsteret vanligvis gir en bullish mulighet med et utbrudd av generell motstand, hadde det plutselige salget i kryptovalutamarkedet andre planer.

Den 5. januar brøt prisen endelig gjennom sammenløpet av den avgjørende tekniske støtten, det vil si $3 634, støttetrendlinjen, 0,382 Fibonacci retracement-nivå, noe som indikerer at prisen vil fortsette sin korrigerende impuls.

ETH-prisen prøver fortsatt å holde seg over 200 EMA, og opprettholder den generelle oppadgående trenden. Imidlertid kan de bevegelige gjennomsnittene (20, 50 og 100) fungere som et gyldig motstandsnivå.

Den daglige Relative Strength Index (32) viser en kraftig lossing inn i sitt bearish territorium, og viser salgspresset i kryptovalutamarkedet.

ETH-prisen kan falle for å teste den synkende trendlinjen på nytt

Ethereum-prisanalyse: Blodbad i kryptomarkedet fører til nedfallskilemønsterkilde- TradingView

ETH-mynten handles for tiden til $3 397, med et daglig tap på 4,02 %. Prisen som får støtte fra de daglige 200 kan imidlertid avta for å teste det nye motstandsnivået på nytt ved $3600 eller den synkende trendlinjen. Hvis valutaen kan opprettholde dette lave nivået, bør prisen fortsette sitt synkende rally.

De viktige horisontale motstandsnivåene er $3600 og $3900. Dessuten er støttenivåene $3,156 og $2,766.

Ethereum frykt og grådighet. Indikator

Med det pågående salget i kryptovalutamarkedet er Ethereum Fear and Greed Index nå vurdert til 25 av 100, noe som indikerer en følelse av frykt blant markedsdeltakere.

Ethereum-pris etter analyse: Krypto-markedets blodbad, nedfall fra synkende kilemønster, dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *