GameStop-aksjen hopper 26 % etter…

GameStop skal ha ansatt 20 medlemmer til sin nye divisjon, NFT, og er i ferd med å sikre seg partnerskap med to kryptoselskaper for å utvikle NFT-spill.

Reddit-favoritten GameStop Corporation (GME)-aksjen hoppet med et kvarter (i handel etter arbeidstid etter Wall Street Journals rapport om den kommende NFT-divisjonen.

Den amerikanske leketøysbutikken har vært rolig i NFT-markedet siden mai, og økte ting i oktober ved å liste opp flere jobbmuligheter for Web 3.0, NFT-erfarne programvareingeniører og produktmarkedsførere.

Ifølge en 6. januar-rapport fra WSJ har GameStop nå ansatt mer enn 20 personer til å betjene den nylig pregede NFT-enheten.

En ikke navngitt kilde kjent med GameStops planer fortalte utsalgsstedet at enheten bygger en NFT-plattform som lar NFT-spill kjøpes, selges og omsettes, i tillegg til å bygge store partnerskap i kryptoområdet.

Planlagt lansering senere i år, sies selskapet å være i ferd med å samarbeide med to kryptoselskaper som vil dele teknologi og i fellesskap investere i blockchain og NFT-spillutvikling, sammen med andre ytterligere NFT-prosjekter.

Nyheten ble ønsket hjertelig velkommen av handlende etter arbeidstid som har økt GME-prisen med 26% siden markedet stengte til $162,48 i skrivende stund ifølge Tradingview. Etter-timers handel (AHT) er ofte svært volatil på grunn av mangel på likviditet i markedet, men det påvirker aksjekursen på samme måte som vanlig handel.

Imidlertid har WSJs mangel på spesifikke kilder, eller direkte bekreftelse fra GameStop, overrasket noen av GMEs mest konspiratoriske fanatikere. I et innlegg med 1 100 kommentarer og 97 % av stemmene på r/Superstonk Reddit-fellesskapet, lurte brukeren “u/brettmagnetic” på om WSJ-artikkelen faktisk kunne ha en bullish innvirkning på GME-handel etter arbeidstid.

“Beklager, men jeg tror ikke bevegelsen i pris etter arbeidstid har noe å gjøre med WSJ-innlegget om Gamestop NFT-markedet. Jeg tror noe annet er på gang, og denne artikkelen ble lagt ut for å gi NFT-markedet en syndebukk for prisøkningen.»

Brukeren “MrFlags69” gjentok den samme følelsen, og argumenterte for at: “Forfatteren nevnte ‘mennesker’ som den eneste kilden jeg har sett. Dette er ingen ringere enn pressen.”