Goldman Sachs forventer…

Goldman Sachs forventer at Bitcoin når $100.000. Den globale investeringsbanken tror at bitcoin vil fortsette å trekke markedsandeler fra gull ettersom kryptovalutaadopsjonen vokser.

Bitcoin vs Gold Prediction hos Goldman Sachs

Goldman Sachs-analytiker Zach Pandl, medleder for global valutastrategi, skisserte fremtidsutsiktene for bitcoin i et forskningsnotat til kundene på tirsdag.

Goldman Sachs-analytiker spår at Bitcoin vil fortsette å ta markedsandeler bort fra gull i 2022 ettersom kryptovalutaen er bredt adoptert. Forskningsnotatdetaljer:

Bitcoin kan ha applikasjoner som går utover bare en “verdibutikk” – og markedet for digitale aktiva er mye større enn Bitcoin.

Analytikeren bemerket at markedsverdien justert for bitcoins børsnotering for øyeblikket er under 700 milliarder dollar. Kryptovaluta står for 20 % av “store of value”-markedet, som inkluderer gull og bitcoin. Notatet sier at dette markedet er verdt rundt 2,6 billioner dollar.

I sin 2022-prognoseliste sa Goldman Sachs at Bitcoin “sannsynligvis” kommer til å bli en større prosentandel over tid.

Bandel sa at hvis andelen av bitcoin i markedsverdibutikken “hypotetisk” skulle stige til 50% i løpet av de neste fem årene, ville prisen på bitcoin stige til litt over $100 000. Analytikeren la til:

Vi tror at å sammenligne markedsverdien med gull kan bidra til å sette standarder for rimelige bitcoin-avkastninger.

Dessuten bemerket Goldman Sachs-analytiker at selv om Bitcoin-nettverkets forbruk av ressurser kan være et hinder for institusjonell adopsjon, vil det ikke stoppe etterspørselen etter eiendelen.

Goldman Sachs relanserte sin kryptohandelsdesk i fjor. I juni utvidet selskapet sitt kryptovaluta-tilbud til å inkludere Ether-futures-kontrakter og -opsjoner.

Er du enig med Goldman Sachs om bitcoin og gull? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *