Topp 10 Metaverse Krypto-mynter nedenfor…

Selv med kryptovinteren som kjører lavere i de fleste markeder, fortsetter Metaverse-myntene å gi betydelige kursgevinster, med noen som får mer enn 1000 % bare i dag! Det er ingen mangel på undervurderte prosjekter med stort langsiktig potensial med mengden Metaverse kryptovalutaer i markedet. Denne artikkelen tar en titt på listen vår over de ti beste Metaverse-kryptovalutaene under $1 å se i 2022, sortert etter enhetspris, fra laveste til høyeste.

Starlink (Starl) – $0,0002997

Starlink ble lansert i juli 2021 og har STARL Universe, et blokkjedebasert virtuelt Metaverse som lar brukere utforske, leke, handle og sosialisere med andre spillere.

Det som skiller Starlinks Metaverse-programvare fra andre er dens fokus på å være en virkelig desentralisert Metaverse. I følge STARL-hvitboken:

“STARL Metaverse er egentlig den eneste akkurat nå
Metaverse-prosjektet er desentralisert og søker å integrere konseptet om metaverset med en kryptovalutabasert økonomi.”

STARL vil bli brukt som egen valuta på plattformen for brukere å samhandle med Metaverse, inkludert interaksjoner med virtuelle konserter, klubber, media, utdanning, underholdning og mer.

Du kan kjøpe STARL på Uniswap, OKEx, MEXC, LBank, Gate.io og mer.

Radio Caca (RACA) – $0,002

Radio Caca ble lansert i august 2021 og er Maye Musks eksklusive NFT-direktør. RACA er den originale koden for Universal Metaverse.

USM metaverse er en 3D-planetverden der brukere kan eie land, bygge butikker på eiendommen deres og spille eller lage forskjellige spill.

Radio Caca er også en desentralisert organisasjon (DAO) som drives av internetttilknyttede personer over hele verden.

Du kan kjøpe RACA på Poloniex, Gate.io, PancakeSwap, MEXC og mer.

Verasity (VRA) – $0,02

Verasity, som ble lansert i 2019, er en blokkjedebasert plattform som lar brukere tjene VRA-tokens ved å se videoer. Dens proprietære Proof of View (PoV)-protokoll sikrer at trafikken er organisk, noe som øker annonseinntektene for utgivere.

Brukere kan opprette en konto med e-posten sin og begynne å motta VRA-koder ved å se videoer på Verasity.tv. Belønningene deles ut umiddelbart, og brukere kan overføre VRA-tokens til lommeboken umiddelbart. Husk at Verasity Rewards-programmet for øyeblikket har en grense på 5 VRA per dag.

Du kan kjøpe VRA på KuCoin, Bittrex, Uniswap og mer.

IoTeX (IOTX) – $0,10

IoTeX ble lansert i april 2019, og er en personvernfokusert skalerbar blokkjedeinfrastruktur for tingenes internett. IOTX er det originale tokenet til IoTeX-blokkjeden, som driver nettverket.

IoTeX har IoPay Web3.0-lommeboken tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. IoPay er inngangsporten til IoTeX-økosystemet som alle enkelt kan få tilgang til.

IoTeX-økosystemet inkluderer børser, lommebøker og andre unike Metaverse-prosjekter. Et av favorittspillene mine er StarCrazy – et blokkjedebasert Metaverse NFT-spill som lar brukere tjene GFT-tokens.

Du kan kjøpe IOTX på Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, Crypto.com, Uniswap, PancakeSwap og mer.

Metahero (HERO) – $0,10

Metahero ble lansert i juni 2021, og bygger en neste generasjons Metahero som lar brukere skanne seg selv og andre virkelige objekter for å lage perfekte kopier av seg selv i den digitale verden.

For å oppnå dette har Metahero inngått samarbeid med Wolf Digital World (WDW), oppfinnerne av 16k 3D-modelleringsteknologien brukt av CD Projekt, teamet bak Cyberpunk 2077.

HERO-tokens er BEP-20-tokens som er vert på Binance Smart Chain og brukes som den opprinnelige valutaen til Metahero-økosystemet.

Du kan kjøpe HERO på KuCoin, PancakeSwap, Gate.io, LBank og mer.

Alien Worlds (TLM) – $0,19

Lansert i første halvdel av 2021, det mest populære spillet på WAX-blokkjeden og et av de mest undervurderte kryptospillene på markedet er Alien Worlds. Det er et blockchain-basert Play-to-win NFT-spill som lar brukere mine Trillium.

Spillere kan velge en planet å gruve og tjene TLM ved å gruve med verktøyene deres. Nye spillere får en gratis spade til å begynne med, men den har liten gruvekraft. Brukere kan kjøpe bedre gruveverktøy for høyere fortjeneste. Spillere kan bruke opptil tre gruveverktøy og kombinere dem for optimal styrke.

Spillere kan reise til forskjellige planeter, alle desentraliserte autonome organisasjoner (DAO). Disse DAO-ene mottar daglig Trillium gjennom smarte kontrakter, og spillere kan også få en del av TLM hvis de er en del av DAO for denne planeten.

Du kan kjøpe TLM på Binance, KuCoin, Bittrex, PancakeSwap og mer.

VOKS (WAXP) – $0,43

Opprinnelig lansert i 2017, er WAX forkortelse for Worldwide Asset eXchange. Den har blitt kalt verdens mest miljøvennlige blokkjede for spill og NFT-er. WAXP er det originale tokenet på WAX-blokkjeden, og brukes som valuta på plattformen.

Sammen med dusinvis av dApp-spill som brukere kan spille, lar WAX deg kjøpe, selge og handle NFT-er på deres respektive markeder. WAX er også vert for dusinvis av populære Metaverse-spill å spille, noen av dem inkluderer Alien Worlds, Farming Tales, Prospectors, R-Planet og mer.

Sammenlignet med andre blokkjeder er hovedfordelen med WAX at brukerne slipper å betale gassavgifter. I stedet utnytter brukere sin egen WAX for CPU-, NET- og RAM-kraft, noe som letter transaksjoner på blokkjeden.

Du kan kjøpe WAXP på Binance, KuCoin, Bittrex, Crypto.com og mer.

CEEK VR (CEEK) – $0,59

CEEK VR ble lansert i 2018 og ser ut til å bli fremtiden for musikkstrømming og publisering. Det inkluderer et patentert VR-headset som for tiden er tilgjengelig hos store forhandlere som Target og BestBuy. CEEK er det originale ERC-20-tokenet for CEEK VR-plattformen.

CEEK VR vil inneholde CEEK City, et VR-teater for liveopptredener. CEEK VR har partnerskap med artister som Lady Gaga, Demi Lovato, Ziggy Marley og flere.

Du kan kjøpe CEEK på MEXC, PancakeSwap, Bancor Network, ProBitGlobal og mer.

Chromia (CHR) – $0,77

Chromia ble lansert i mai 2019, og er en Metaverse-plattform som gjør det enkelt å bygge desentraliserte apper i den virkelige verden. Den har en unik infrastruktur som fungerer godt med Ethereum og gjør det mulig for utviklere å programmere applikasjoner raskere.

Mange vellykkede spill er bygget på Chromia, inkludert My Neighbor Alice, et blokkjedebasert spill å spille for profitt med en markedsverdi på $372 millioner. I tillegg viser Chromia også Mines of Dalarnia, som har en markedsverdi på 252 millioner dollar.

Du kan kjøpe Chromia på Binance, KuCoin, FTX, Poloniex, PancakeSwap, Crypto.com og mer.

Efinity Token (EFI) – $0,83

Efinity ble lansert i august 2021, og er en Metaverse blokkjede bygget på Polkadot og utviklet av Enjin-teamet. EFI er den første fallskjermen på Efinity Network.

Hvis du ikke er kjent med Paratoken-standarden, ligner den på ERC-20- eller BEP-20-token-standardene, men tillater tverrkjedestøtte. Med andre ord, den nye tokenstandarden gjør det mulig for brukere å hente tokens fra andre plattformer og uttrykke dem som fallskjermer på parachin som Efinity.

Enjin Coin er teamet bak Efinity og er kjent for å være en av NFT-astronautene. Enjin ble lansert i 2009, og er et av de lengste prosjektene på markedet.

Du kan kjøpe EFI på Gate.io, Coinlist Pro, Poloniex, OKEx, Crypto.com, Uniswap og mer.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

Bildekilde: ra2 studio / Shutterstock.com

De 10 beste Metaverse Crypto-myntene under $1 å se i 2022 debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *