Dette er 3 Metaverse kryptomynter…

Kryptovalutamarkeder fortsetter å vise bearish momentum på jakt etter ny støtte. Metaverse-kryptovalutaen sliter i dag, men noen av dem viser betydelige prisgevinster. Denne artikkelen ser på de tre beste kryptovalutaene fra Metaverse som fikk over 1000 % i pris i dag, rangert etter 24-timers vekst, fra lavest til høyest.

Metacraft (MCT) + 1087 %

Metacraft ble lansert i januar 2022, og er blokkjedeversjonen av Dungeons and Dragons, som kombinerer aspekter av spill, NFT, DeFi, Marketplace og Community Governance. MCT er det originale BEP-20-tokenet på plattformen som driver Metacraft-økosystemet.

Spillet dreier seg om daglig gruvedrift, dungeon-utfordringer, lagkamper og rollesammenslåing. Spillere kan velge et yrke og oppgradere karakteren sin med forskjellige egenskaper.

Spillet er for tiden under utvikling med markedsplassen for netthandel, ledertavler på nett som skal lanseres i Q1 2022 og den endelige online PVP-modusen som er planlagt lansert i Q3 2022.

I skrivende stund handles MCT for $1,10, en økning på mer enn 1000% de siste 24 timene. Enda mer imponerende er det høye handelsvolumet på over 2,8 millioner dollar, hvorav det meste kommer fra CoinTiger. CoinTiger er en Singapore-basert børs lansert i 2017 med et 24-timers handelsvolum på over 13 milliarder dollar ved skriving.

Husk at MCTs fullt utvannede markedsverdi er over 1,6 milliarder dollar, som er veldig viktig for nylig utgitte prosjekter.

NinjaFloki (NJF) +1139 %

Kryptovaluta ninjafloki metaverse

NinjaFloki, som ble lansert i desember 2021, er en Mem/Metaverse-mynt med smart kjede fra Binance med et spill for å tjene penger bygget med Unity.

Spillet har en 2D-plattformer der brukere prøver å fullføre forskjellige nivåer som inkluderer hindringer, monstre og gåter. Brukere har et bestemt antall liv, og når livet deres er over, må de begynne på nytt.

Demoen er for øyeblikket tilgjengelig for brukere å prøve gratis på skrivebordet, men vil være tilgjengelig på Android- og iOS-enheter når hele spillet er utgitt.

Foreløpig tilbyr ikke spillet noen belønninger, men brukere vil motta NJF-tokens for hvert nivå de passerer når hele spillet slippes.

NinjaFloki omsettes for øyeblikket for $0,000004152, en økning på over 1139% i løpet av de siste 24 timene. Markedsverdien er 3,3 millioner dollar Et 24-timers handelsvolum på 103 000 USD.

Du kan kjøpe NJF på Finexbox, en Hong Kong-basert sentralisert børs lansert i 2018. Finexboxs 24-timers handelsvolum er 230 millioner dollar ved skriving.

Dragon Infinity (DI) + 1420 %

Mynt Dragon Infinity Crypto Metaverse

Lansert 4. januar, Dragon Infinity er et 3D Profitable NFT-spill basert på Unity. Den har Binance Smart Chain-token, DI, der brukere kan bli belønnet for å spille spillet og vinne kamper.

Spillet handler om å bruke ferdigheter til å vinne kamper mot andre drager. Brukere kan tilpasse og oppgradere dragene sine for å forbedre egenskapene deres og få en fordel over motstanderne.

Prøveversjonen er nå tilgjengelig for brukere å spille, og den er helt gratis. Foreløpig er spillet kun tilgjengelig i nettleseren, så det er bedre å bruke skrivebordet.

Det er forskjellige moduser som brukere kan prøve. Det er best å gjøre deg kjent med treningsmodusen med kampmekanikken og kontrollen over dragen din. Online-modusen vil gjøre deg i stand til å kjempe mot andre spillere og teste ferdighetene dine på arenaen.

Brukere kan også velge forskjellige drager og låse opp kraftigere drager ved å kjøpe dem med BNB. Spillere kan også avle drager for å lage unike drager som kan legges til i arsenalet deres.

DI-tokenet for Dragon Infinity handles for øyeblikket til $0,000001326, en økning på 1407 % de siste 24 timene. Markedsverdien er 1,3 millioner dollar Et 24-timers handelsvolum på 181 000 USD.

Du kan kjøpe DI på PancakeSwap ved å bruke et WBNB-par.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Undersøk alltid før du kjøper kryptovaluta.

Følg oss på Twitter Innebygging av tweet For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

Bildekilde: Vintage Tone / Shutterstock.com

Innlegget om at 3 Metaverse Crypto-mynter fikk over 1000 % av prisen hadde dukket opp i dag på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *