Footprint Analytics: Stellars mål…

Av George @ Footprint Analytics

Dato: 8. januar 2022

Datakilde: Stellar dashboard

Forrige måned deltok Stellar Development Foundation (SDF) i en høring om kryptovaluta arrangert av US House Committee on Financial Services.

Administrerende direktør Denelle Dixon introduserte teknologien og applikasjonene til det desentraliserte betalingssystemet Stellar. Med den siste nyheten om at Ukraina og Mexico vil bruke Stellar til å drive sin kryptovaluta, er Stellar igjen tilbake i søkelyset.

Hva er utmerket

Stellar ble lansert i 2014 og er en plattform som støtter grenseoverskridende transaksjoner mellom valutapar og har som mål å løse globale betalingsproblemer gjennom blokkjedeteknologi.

Det globale betalings- og oppgjørssystemet er komplekst med mange fiat-valutaer, finansielle og regulatoriske systemer for hvert land.

Stellar har som mål å løse dette problemet ved å gjøre overføringer mellom ulike valutaer effektivt (innen 5 sekunder) og lave kostnader (mindre enn 1 cent av en amerikansk dollar) gjennom desentralisert transaksjonsverifisering.

Den nåværende statusen til Stellar

I løpet av syv år med utvikling har Stellar hatt en strålende historie.

Det var en gang et av de 10 beste blockchain-prosjektene etter markedsverdi. Og han satte til og med en rekord for en 100-dobling av prisen på et token før DeFi-sommeren.

I motsetning til prosjekter i kryptoverdenen, har Stellar inngått mange partnerskap med det tradisjonelle finansmiljøet, inkludert IBM og nasjonale finansinstitusjoner.

Fingeravtrykkanalyse – XLM-pris

Men ifølge Footprint Analytics vokser Stellar for tiden sakte.

Etter år med vekst har den en TVL på rundt 1,5 milliarder dollar så langt, noe som plasserer den på 40. plass blant offentlige kjeder, og denne raten er betydelig lavere enn offentlige kjeder som nettopp har startet opp.

Fingeravtrykkanalyse – Stellar TVL
Fingeravtrykkanalyse – Stellar TVL

Stellar-økosystemet er svært underutviklet, med bare to prosjekter for øyeblikket og veldig homogent.

Fingerprint Analytics - TVL-protokoller i utmerket
Fingerprint Analytics – TVL-protokoller i utmerket

Årsaker til langsom vekst av stjernestjerner

Dårlige økosysteminsentiver

På tidspunktet for Stellars opprettelse ble det opprettet en inflasjonsmekanisme for å forhindre en nedgang i XLM-handel.

Hvert år genererer inflasjonsordningen tokens som tilsvarer 1 % av den totale Stellar-forsyningen og representerer mer enn 0,05 % av den totale Stellar-andelen som mottar ytterligere XLM-tokens.

Hensikten med blåsemekanismen er stimulering. Analyse fra Coinmetrics viser imidlertid at 98 % av ekstra XLM-mynter gikk til SDF (Stellar Development Foundation) og ikke hadde nytte av Stellar-prosjektet.

En av grunnene til dette er at stiftelsen har vært med siden tidlige dager og dermed kan delta i den årlige utdelingen av nyopprettede brikker.

Den andre grunnen er at de fleste av Stellar-deltakerne som ble med under eksplosjonen i 2017 er spekulative brukere med lite involvering i økosystemet.

XLM Inflasjon CoinMetrics
XLM Inflasjon CoinMetrics

utelatelse av sd

Institusjonen har et stort antall tokens på grunn av inflasjonsmekanismer. Organisasjonen klarte imidlertid ikke å bruke disse kodene for å hjelpe prosjektet til å fungere bedre. Crypto Slate-analytikere uttalte i 2019 at stiftelsen bare brukte 40 000 dollar på samfunnsprosjekter. Å ha en stor sum penger, men ikke bruke dem godt, bestemmer foretakets passivitet.

I 2019 dempet Stellar Development Foundation først token-mismatchet ved å avslutte inflasjonsplanen og ødelegge mer enn 50 % av tokens. XLM trenger imidlertid fortsatt å utvide bruksscenarioet.

Veien videre til stjernene

Selv om Stellar har havnet bak siden lanseringen, er den satt til å returnere fra 2021.

Med eksplosjonen av DeFi-prosjekter, har multi-valuta- og tverrkjedeoverføringer blitt en nåværende svakhet ved blokkjeden, Stellar tilbyr en av løsningene som setter en ny standard for globale betalinger.

Stellar har fått en fremtredende plass i markedet med utvidede betalingsselskaper, nasjonale banker, finansinstitusjoner og mer, og har fått anerkjennelse fra flere parter og mange sterke partnere som en global løsning for grenseoverskridende betalinger.

EVM Kompatibilitet

Inkompatibiliteten til Stellar-kontraktene med EVM betyr at utviklere ikke raskt kan publisere prosjekter på Ethereum til Stellar i februar 2021.

FlareNetworks har annonsert integrasjonen av Stellar Lumens (XLM) med sin smarte kontraktsplattform, som muliggjør kompatibilitet med Ethereum-blokkjeden. Hvis du lander vellykket, vil Stellar være mer skalerbar.

Abstrakt

Stellars nylige grep viser at de fortsetter å engasjere seg med finansmiljøet og bygge bro mellom tradisjonelle og kjedebetalinger.

Vi kan overvåke Stellar og se frem til dens fortsatte utvikling for å løse globale betalingsutfordringer.

Hva er fingeravtrykksanalyse?

Footprint Analytics er en alt-i-ett-analyseplattform for blokkjededatavisualisering og oppdagelse av innsikt. Den renser og konsoliderer kjededata slik at brukere på alle erfaringsnivåer raskt kan begynne å søke etter koder, prosjekter og protokoller. Med over tusen dashbordmaler samt et dra-og-slipp-grensesnitt, kan hvem som helst lage sine egne tilpassede oppsett på få minutter. Oppdag blokkjededata og invester smart med Footprint.

Footprint nettsted: https://www.footprint.network/

Discord: https://discord.gg/3HYaR6USM7

Twitter: https://twitter.com/Footprint_DeFi

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKwZbKyuhWveetGhZcNtSTg

Post-Fingerprint Analytics: Stellar Bounce Targets i 2022 dukket først opp på CryptoSlate.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoSlate. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *