Kryptovaluta verdt 435 millioner dollar…

Britisk politi har avslørt hvor mye kryptovaluta som er blitt konfiskert de siste fem årene som svar på forespørsler om frihet til informasjon. London Metropolitan Police har konfiskert flere bitcoins enn andre politidistrikter.

Britisk politi avslører informasjon om beslaglagt kryptovaluta

Med henvisning til Freedom of Information (FOI)-forespørsler rapporterte New Scientist torsdag at 12 av Storbritannias 43 politistyrker har beslaglagt nesten 322 millioner pund ($435 millioner) i kryptovaluta i kriminelle etterforskninger de siste fem årene.

Bitcoin utgjorde 99,9 % av kryptovalutaen som ble beslaglagt i Storbritannia.

Politistyrken som beslagla mest kryptovaluta var London Metropolitan Police, som tok 294 millioner pund i BTC. Greater Manchester Police tok 25 millioner pund. Enkelte politidistrikt svarte ikke på henvendelsene.

I mellomtiden avslørte IRS i november i fjor at 3,5 milliarder dollar i kryptovaluta hadde blitt beslaglagt i løpet av regnskapsåret 2021. Dette representerte 93 % av alle midler beslaglagt av byråets kriminelle etterforskningsenhet, skatter i samme tidsperiode. Byrået forventer å beslaglegge milliarder av dollar mer i kryptovaluta i år.

Hva synes du om mengden bitcoin beslaglagt av britisk politi? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *