Mimi-vits: Shiba Inu …

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Shiba Inu dukket først opp på scenen som en prankmynt i 2020, og var rettet direkte mot den beste hunden på den tiden, Dogecoin. Memes har med suksess markedsført seg til sentrum mens de unngår svindelrykter og det som ser ut til å være en treg, men jevn start

Shiba Inu er ned 5 prosent.

På pressetidspunktet er SHIB ned 5 %, sammen med DOGE og andre store kryptovalutaer, noe som bringer den globale markedsverdien for kryptovaluta ned til 2 billioner dollar.

Chip/US-dollar-kursen falt med 5 %. Kilde: TradingView

På publiseringstidspunktet var SHIB en av de mest populære Twitter-myntene. I følge Cointrendz-data mottok den 2320 tweets.

På publiseringstidspunktet var de tre mest populære myntene Bitcoin, Ethereum og Solana. Det var henholdsvis 15.069, 6159 og 2.482 tweets for hver enkelt.

Shiba Inu, som andre meme-valutaer, er underholdende å handle og har gjort noen mennesker veldig rike på kort tid. Uansett om det er Safemoon, Shiba Inu eller Dogecoin, er det ikke mye verdi under overflaten. Som et resultat, med disse kodene, blir kjøperen advart.

Har SHIB mistet sansen for humor? Sannsynligvis. Det vil alltid være noe mer blendende og luksuriøst. Meme-myntmarkedet er fullt av muligheter.

Shiba Inu fanbase er utvilsomt en av de største fanbasene i kryptoverdenen. Det er et spørsmål om å innse om dette er i endring eller ikke.

Relatert artikkel | 2021 Memecoin Mania Recap: Dogecoin, Shiba Inu og mer

hvaler kjøper mer SHIB

Antall aktive adresser på hvalsporingsnettstedet WhaleStats økte med 88 %, noe som indikerer at Shiba Inus har tiltrukket seg flere hvaler. Når enheter initierer transaksjoner eller andre manipulasjoner med sine midler, spores økningen i aktivitet.

s

Økende hvalaktiviteter. Kilde: Whalestats

Imidlertid kan den økte aktiviteten følges av større salgsaktivitet, avhengig av oppførselen til prisen på tokenet i markedet. Den hundeinspirerte mynten har mistet nesten 15 % av verdien de siste fire dagene, ifølge TradingView-statistikk.

Shiba Inu kjøpte også mer. Myntens tidligere dominans har avtatt, noe som gjør at FTT-tokens kan overta SHIB som den største Ethereum-nettverket hvalkontrakt.

Kilde: Whalestats

Imidlertid fikk Shiba Inus hvalbeholdning en økning på 300 millioner dollar like etter, og brakte den tilbake til nummer én med 1,7 milliarder dollar i hvalbeholdning. Den betydelige kjøpsaktiviteten i markedet klarte ikke å løfte seriedataene. Handlinger som nettostrømmer og gjenværende nettverksvekst står i rødt.

Relatert artikkel | PayPal mister AMC-biografer, Bitpay vil støtte Shiba Inu-betalinger

Utvalgt bilde fra Unsplash. Kartlegging fra Whalestats og TradingView

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *