Rainmaker Games kunngjør…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

$RAIN er tokenet bak Rainmaker Games, en plattform dedikert til å hjelpe brukere over hele verden med å delta i spill for å tjene penger på den jevneste måten. 25 millioner regntegn er for tiden i reservatet. Disse tokenene er de som ikke ble solgt under prosjektets fair token-lansering som fant sted via Copper Launch forrige måned.

Denne reserven er hvordan brukere vil få betalt for å plassere tokens og støtte prosjektet. Men bare fordi det startet med 25 millioner tokens, betyr det ikke at det vil forbli slik. Prosjektet kan øke mengden av tilgjengelige $RAIN-tokens og innsatspuljer etter hvert som tokenene begynner å modnes og låses opp gjennom Community Incentive Reserve.

Rainmaker Games vil gjøre det enkelt for spillere å tjene penger mens de spiller spill og samhandler med hverandre, og med innsats nå vil det belønne selv de som ikke spiller spill, men som tydeligvis er dedikert til å støtte plattformen.

Det er på tide å lære mer om $RAIN-tokenet, hvordan du deler RAIN-dollartokener og hva den potensielle inntekten er for brukere.

De to alternativene som legger flere dollar i brukerlommebøker

Rainmaker Games tilbyr brukere to enkle måter å delta i RAIN-tokens på: ensidig innsats og likviditetspool (LP).

Tjen $RAIN med ensidig innsats

Ved ensidig innsats setter brukere ganske enkelt inn $RAIN direkte i innsatspuljen og tjener belønninger. Bassenget betaler 20 % av de totale daglige belønningene som tilbys av innsatsreserven. Brukere trenger ikke å gjøre noe annet for å få 20 % rabatt.

Det andre alternativet er deltakelse gjennom likviditetspooler.

LP Staking $ RAIN Tokens

Rainmaker Games bruker Uniswap V2 for sine likviditetspooler. Brukere kan sette inn RAIN-ETH Uniswap LP-tokens etter å ha tilført likviditet til børsen. Alle som bruker en annen versjon av Uniswap (V1 eller V3) vil ikke motta innsatsbelønninger, så pass på å bruke V2. Denne poolen mottar 80 % av innsatsbelønningene utbetalt av Community Incentive Reserve.

Satser belønninger for å få mer penger

Rainmaker Games sitt innsatsinitiativ gir brukere en lineær belønningsstruktur som dobler antallet tokenbelønninger for spekulanter som holder på tokenene sine i en spesifisert tidsperiode. Jo lengre innsats, jo høyere bonus.

Her er en rask titt på bonusformelen:

1 (standardvekt) + antall uker låst / 52 uker = prosentvis brukt ventetid

Her er en rask oversikt over resultatene som belønninger kan gi brukere:

  • Ingen bonus – kontoinnehaveren ønsker ikke å låse sine tokens
  • 25x Bonus – Kontoinnehaver låser tokens i 13 uker
  • 5x bonus – Staker låser tokens i 26 uker
  • 75x bonus – Staker låser tokens i 37 uker
  • 2x Bonus – Staker låser tokens i 52 uker

Tips for å satse $RAIN

Det første trinnet for å få staking$ RAIN er å logge inn på prosjektets innsatsportal. Brukere kobler deretter til MetaMask-lommeboken ved å klikke på Koble til-knappen i høyre hjørne av siden. Støtte for andre lommebøker vil snart være tilgjengelig.

Det neste trinnet er å velge den nødvendige lagringspoolen (sørg for at du bruker Uniswap V2). Før de klikker på innsatsknappen, kan brukere ta en titt på de spesifikke detaljene til den valgte gruppen. Ved å klikke på innsatsknappen fører du til en annen skjerm der brukeren kan velge fleksible eller sikre lagringsalternativer. Å være lukket betyr å få større belønninger for å gi opp fleksibilitet.

Rainmaker Games-bloggen tilbyr en mer detaljert trinn-for-trinn-veiledning for installasjon.

Det er i ferd med å pumpe RAIN inn i kryptospillenes verden. Interesserte spillere og pionerer kan bli med i revolusjonen ved å plassere tokens eller ved å følge RAIN-fellesskapet på Telegram eller prosjektets nettside.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *