SEC institusjonelle investorer sier…

En fersk undersøkelse viste at institusjonelle investorer er optimistiske om at US Securities and Exchange Commission (SEC) vil ha større myndighet til å regulere kryptovalutamarkedet. De mener at dersom Securities and Exchange Commission gis ytterligere fullmakter, vil kryptovalutaprisene påvirkes positivt.

Hva institusjonelle investorer mener om krypto

Nickel Digital Asset Management, en europeisk regulert digital asset hedge fund manager, ga nylig ut en rapport om institusjonell bruk av kryptoaktiva.

Rapporten inkluderer en undersøkelse og intervjuer med 50 formuesforvaltere og 50 institusjonelle investorer over hele USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike og UAE. De forvalter til sammen omtrent 108,4 milliarder dollar.

Rapporten viser at sikkerhetshensyn topper listen over grunner til at institusjonelle investorer er skeptiske til å investere i kryptoaktiva. I følge undersøkelsesresultatene ser 79 % av alle respondentene på bevaring av eiendeler som hovedhensynet for å investere i kryptoområdet. Rapporten viser også følgende:

Dette ble fulgt av 67 % som sa prisvolatilitet, 56 % sa markedsverdi og 49 % sa det regulatoriske miljøet.

“12% inkluderte også karbonavtrykket til Bitcoin og andre kryptovalutaer i de tre viktigste grunnene til å ikke investere,” legger rapporten til.

Respondentene ble også spurt om koderegulering. SEC-formann Gary Gensler har oppfordret kongressen til å gi Securities and Exchange Commission flere fullmakter til å regulere kryptovalutabørser og aktiviteter som handel og utlån.

Flertallet av respondentene er optimistiske med tanke på potensialet for at SEC kan gis mer makt til å regulere kryptoaktiva. Blant dem forventer 76 % tilskudd i år.

Rapporten detaljer:

Hvis SEC skulle gi disse tilleggsmaktene, tror 73 % av institusjonelle investorer og formuesforvaltere at det vil ha en positiv innvirkning på prisen på krypto- og digitale eiendeler, og 32 % mener det vil ha en veldig positiv innvirkning.

Synes du SEC burde ha mer myndighet til å regulere kryptorommet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *