Securities and Exchange Commission løfter et slag mot…

Dette innholdet er levert av NewsBTC. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

US Securities and Exchange Commission (SEC) har tatt et overraskelsesangrep på Ripples sak ved å sende inn et supplerende fullmaktsbrev til å slå til mot Ripples “fair notice”-forsvar. I mellomtiden er XRP-tokenet ned 2,33 % de siste 24 timene til $0,7 etter markedets bearishness.

Overraskelse flytte Securities and Exchange Commission

Med den berømte SEC vs. Ripple-saken som forventes å bli løst i april i år, tok Securities and Exchange Commission et nytt skritt som fikk mange til å lure på om tidligere forventninger kunne endre seg.

Den amerikanske regulatoren bruker et vinnende trekk fra en annen sak for å treffe Ripples hovedargumenter.

Securities and Exchange Commission tok John M. Fife og fem enheter den kontrollerer for retten i september 2020 for å ha solgt dem 21 milliarder dollar i kontanter og tjent 61 milliarder dollar i fortjeneste uten å registrere seg som verdipapirhandlere.

FIFE-forsvaret vedtok et argument som ligner på Ripple, og hevdet at Securities and Exchange Commission ikke ga dem en rettferdig advarsel og at begrepet “forhandler” kunne tolkes bredt. I forrige måned avviste retten dette argumentet.

Hva betyr det for Ripple-saken?

Naturligvis tar regulatoren nå sikte på å bruke dette avslaget til å treffe Ripples “fair notice” nøkkelforsvar.

På samme måte hevder Ripples “fair notice”-forsvar at regulatoren ikke klarte å varsle den om et potensielt brudd på føderale verdipapirlover og hevder at SEC misbrukte begrepet “investeringskontrakt”, og la til at “SEC-teorien er at XRP er en investering. “Kontrakt, feil om fakta, lov og aksjer.”

Ingen utenlandsk regulator har bestemt at XRP er et verdipapir. Faktisk er det helt motsatt sant. USA vil være den uheldige outsideren.

Securities and Exchange Commission bruker det siste funnet av FIFE-saken for å insistere på at begrepet “investeringskontrakt” har vært bundet av juridiske standarder siden 1946:

Når det gjelder Ripple, har en bindende myndighet som tolker begrepet “investeringskontrakt” eksistert siden 1946. WJ Howey Co., 328 US på 298–99. Dermed gir Fife ekstra kraft for å treffe Ripples 4. positive forsvar.

Sakene har imidlertid distinkt terminologi. Advokat Jeremy Hogan forklarte via Twitter at utfallet av FIFE-saken “marginalt hjelper SECs holdning til Motion to Strike Ripples Fair Notice Defense, så SEC tok det til retten.”

Selv om Securities and Exchange Commission prøver å finne likhetene i begge sakene, hevder Hogan at FIFE «var på et helt annet stadium i rettssaken, og at standarden er veldig forskjellig fra SEC v. Ripple-saken.

I Fife forsøkte tiltalte å presse “rettferdig varsel” for å avvise søksmålet helt (og mislyktes) fordi byrden var for tung til at den parten som skulle streike kunne påberope seg. Når det gjelder Ripple, er det SEC som forsøker å forsvare rettferdig varsel og har en tung byrde å møte.

Ripple-sjef Brad Garlehouse er fortsatt optimistisk mot slutten av 2021, da han uttrykte til CNBC:

Det er klart vi ser gode spørsmål stilt av dommeren. Og jeg tror dommeren innser at det ikke bare handler om Ripple, det vil ha bredere implikasjoner.

Relatert lesning | XRP bygger momentum med 7 % økning ettersom Ripple lanserer nytt ODL-partnerskap

Innvirkning på XRP

Relatert lesning | Ripple har det sterkeste året noensinne til tross for “Sec Attack on Cryptocurrency”

Neste økt vil være en viktig dag for utfallet av Ripple-saken, og derav prisen på XRP.

Timingen er noe komplisert for XRP. Dens nedadgående trend ser ut til å følge bevegelsen til det generelle kryptomarkedet. XRP falt med 2,33 % i løpet av de siste 24 timene for å nå $0,7634 som vist i følgende diagram:

XRP handles ned til $0,7634 på det daglige diagrammet | XRPUSD på TradingView.com

Etter at Securities and Exchange Commission anla søksmål mot Ripple i desember 2002, falt prisen på XRP dramatisk fra $0,60 til $0,1748. Det fortsatte å falle og tapte terreng, men det holdt seg innenfor de 10 beste kryptovaluta-rangeringene.

Etter det kom XRP seg gjennom hele 2021 og nådde $1,34 10. november 2021, selv om det ikke var i stand til å avslutte året over $1,01.

XRP-entusiaster forventer at Ripple vinner saken, og XRP går inn i et massivt rally, og stiger til en all-time high på $3,4 eller til og med tosifret. Tidligere prognoser tok imidlertid ikke hensyn til den nåværende nedadgående trenden i kryptomarkedet.

Og hvis Ripple-saken har en overraskende negativ nøyaktighet, kan XRP se et veldig trist resultat.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *