5 NFT-baserte blokkjedespill som…

NFT-er ser ut til å være klare til å styre 2022, og nyere akser mot NFT-verktøy i P2E-spill kan gjøre blockchain-spill til årets kjære.

Etter populariteten til DeFi kom fremveksten av Non-Foldable Tokens (NFT), og til overraskelse for mange kastet NFT-er lys og forble foran og i sentrum med det største salgsvolumet, som skjedde i begynnelsen av januar 2022.

Et økende antall unike NFT-kjøpere på Ethereum Kilde: Delphi Digital

Mens 2021 har blitt året for NFT-er, har GameFi-apper forbigått DeFi når det gjelder brukerpopularitet. I følge DappRadar-data kompilerte Bloomberg:

“Nesten 50 % av aktive kryptolommebøker koblet til desentraliserte apper i november var dedikert til spill. Prosentandelen av lommebøker koblet til desentralisert finans, eller DeFi, dapps falt til 45 % i samme periode, måneder etter å ha vært den ledende dapp-brukssaken. ”

Blockchain, Axie infinity-spillet, har skutt i været og startet en spillmani som forventes å fortsette gjennom 2022. Kryptokritikere og spillforkjempere har høye forventninger til p2e blockchain-baserte spill, og det er garantert noen få sovende giganter som vil dominere sektoren.

La oss ta en titt på fem blokkjedespill som kan skape bølger i 2022.

Kingdoms DeFi

Inspirasjonen til DeFi Kingdoms kom fra en enkel begynnelse – en lidenskap for å investere trakk utviklere inn i blokkjedeteknologi. DeFi Kingdoms ble født som et likviditetsbasseng som investerer fantasi der “hagene” i spillet representerer bokstavelige og figurative tokenpar og utvinner likviditetsbassenget.

Som vist i spillet, eier investorene en del av eierandelen sin i LP innenfor en tomt fylt med blomstrende planter. Ved å koble vekstkonseptet med DeFi-protokoller i en lek og tjen-modell, setter DeFi Kingdoms en utvikling i “praksisen” til et spill.

Flyfoto DeFi Kingdoms. Kilde: Twitter Kingdoms DeFi

Bygget på Harmony Network, ble DeFi Kingdoms det første nettverksprosjektet som toppet DappRadar-listene. Dette kan tilskrives tilstrømningen av folk som er interessert i DeFi og blockchain-spill, eller det kan tilskrives den nylige økningen i JEWEL-tokens i spillet.

JEWEL er et verktøystoken som lar brukere kjøpe NFT-er i spillet for å øke basisnivået, og brukes til likviditetsutvinning som gir brukere muligheten til å tjene flere edelstener gjennom innsats.

JEWEL/USD daglig diagram. Kilde: Gecko Terminal

JEWEL er også en styringstoken som gir eierne rett til å stemme på prosjektets vekst og utvikling. I løpet av de siste fire månedene har prisen på token steget fra $1,23 til en rekordhøy på $22,52. I skrivende stund er JEWEL ned rundt 16%, og handles til $19,51.

Prisen på JEWEL-tokenet er opp nesten 1,487% fra den spede starten på $1,23 for fire måneder siden, og i september steg prisen på JEWEL-tokenet nesten 165% bare den siste måneden, ifølge data fra CoinGecko.

Guardians Guild

Guild of Guardians er et av de mest etterlengtede blockchain-spillene i 2022 og er bygget på ImmutableX, den første lag 2-løsningen bygget på Ethereum som fokuserer på NFT-er. Med sikte på å gi mer tilgang, vil den fungere som en gratis mobil rollespill som modellerer mekanikken for å spille og tjene.

Guardians Guild Heroes. kilde: Guardians Guild

I likhet med blokkjedespill som Axie Infinity, kan Guild of Guardians-eiendeler byttes i spillet. Prosjektet ser ut til å få oppmerksomheten til mange spillere og investorer med salget av grunnleggeren av NFT og lanseringen av tokenet som genererer nesten 10 millioner dollar i volum.

Ved lansering av in-game token i oktober 2021, er Guild of Guardians (GOG) tokens ERC-20 tokens kjent som “perler” i spillet. Edelstener er de viktigste funksjonene i spillet, slik som mint-NFT-er i spillet, samhandler med markedet og er tilgjengelige for å tjene mens du spiller.

Månedlig GOG-prisbevegelse. Kilde: CoinGecko

Forrige måned presterte Guild of Guardians-tokenet sterkt, og nådde $2,81 på et rekordhøyt nivå. Mens tokenet er ned nesten 50 % fra all-time high, i skrivende stund, noen fellesskapsmedlemmer Vi ser på muligheten for pools av likviditet og risiko, funksjoner som har en tendens til å bidra til å stabilisere tokenpriser.

Galactic Fight Club

Tenk deg å ta et bildebevis (pfp) NFT og gjøre det til en avatar for å kjempe mot andre jagerfly i en galakse langt unna? Galaxy Fight Club (GFC) er et Blockchain-spill som har forvandlet sitt 10 000 avatarsett til det første PvP-kampspillet på tvers av merkevarer og plattformer hvor spillere kan kjempe med samlingen av avatarer.

Med fokus på interoperabilitet setter GFC en unik høy verdi på sine originale jagerfly, men lar andre avatarer kjempe for en sjanse til å tjene belønninger.

Artistens skildring av GFCs spilling. Kilde: Galaxy Fight Clubs avatar

Spillet forventes å lanseres på Polygon Network og vil inneholde forskjellige temaer fra forskjellige partnergrupper som Animetas og CyberKongz, samtidig som det integrerer mål på tvers av plattformer. GFC spiller på SuperSmash Bros. nostalgi. , bortsett fra en som kjemper om byttenøkler for å åpne byttekister i stedet for bare å ta ut motstanderen.

GFC er for tiden under betatesting, og opplever mindre tilbakeslag, inkludert en sen IDO. Så langt er det ikke klart når offentlig tilgang vil være tilgjengelig, men mange håper å rulle ut Q1 2022.

GCOIN

Hver Galaxy Fighter genererer 5 til 15 GCOIN per dag, og hvert jagerfly begynte å generere GCOIN i oktober 2021. Hvis et jagerfly selges, vil den nye eieren arve den gjeldende GCOIN-en. GCOIN vil sannsynligvis være verdifull i økosystemet ettersom det er nødvendig for å drive spillere i spillbevegelser, smi våpen, låse opp byttekister, trene og selge andre generasjons jagerfly.

Til tross for mindre tilbakeslag, er IDO for GCOIN planlagt å presenteres på PolkaStarter 6. januar med 4 millioner tokens satt til å bli utstedt for salg til en pris på $0,50 per lommebok med en maksimal allokering på $500 per lommebok. Dessverre har prosjektets KYC- og hvitelistekrav etterlatt mye av befolkningen på plass.

I følge Addo, prosjektlederen, “De første $1,5 millionene ble kjøpt og solgt på omtrent 15 minutter, da de resterende $500 000 tildelt bare Battle Pass-innehavere tok ytterligere en time å fylle,” noe som indikerer en vellykket IDO. Omtrent 2600 unike lommebøker holder GFC-krigere, med den øverste lommeboken som har omtrent 2 % av hele samlingen.