Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: …BTC/USD rebounds over $40K når Bitcoin trekker seg tilbake – 8. januar 2022

5. januar gjenopptok BTC/USD salgspresset etter at bjørnene brøt under støttenivået på $45 600 da Bitcoin trakk seg tilbake. Siden 29. desember har Bitcoin vært begrenset mellom $45.600 og $48.000. Bjørnene har overtaket da de brøt under støttenivået på $45 600. I dag har Bitcoin falt til $4,0801 ved pressetidspunktet. Det nåværende prisfallet har presset Bitcoin inn i markedets oversolgte territorium.

motstandsnivåer: $70 000, $75 000, $80 000
Støttenivåer: $50 000, $45 000, $40 000

BTC/USD – daglig diagram

Bitcoin (BTC)-prisen falt til 40 801 USD. I dag tester BTC-prisen det historiske prisnivået fra 28. september, som er prisnivået på $40 801. Bjørner vil kanskje bryte dette historiske prisnivået som har holdt seg siden september. I september testet bjørnene den nåværende støtten på nytt to ganger, noe som førte til at prisen tok seg opp igjen. Rallyet utvidet seg til toppene på $68.000. I dag vil den nåværende støtten sannsynligvis fortsette med markedet som når oversolgt territorium. Bitcoin er på nivå 27 av 14-periodens RSI. Bitcoin er under 20 %-intervallet til den daglige stokastiske. Prisindikatorer viste at Bitcoin har nådd en bearish utmattelse. Kjøpere vil sannsynligvis dukke opp.

Hong Kongs kryptoutveksling forbyr kundeuttak

Coinsuper er det eneste kryptoselskapet i Kina som ble lisensiert av myndighetene i november 2017. Det ble grunnlagt av en tidligere toppleder i UBS Group AG. I følge rapporten sendte fem kunder inn politiklager etter at Coinsuper stoppet uttak av tokener. Dette har ført til at kunder ikke kan løse inn rundt $55 000 i krypto- og fiat-valutaer. I følge en kunde: “Jeg kontaktet det japanske konsulatet i Hong Kong angående spørsmålet om tilbaketrekking av Coin Super Exchange, og ble bedt om å rapportere til Hong Kong Police Force, men denne gangen dro jeg til det vestlige politidistriktet til Hong Kong Police. Makt.”

Bitcoin (BTC) Prisprediksjon: BTC/USD tester $40K på nytt når Bitcoin trekker seg tilbake
BTC/USD – daglig diagram

I mellomtiden falt markedet til $40 800 da Bitcoin falt. Den kongelige mynten tester det forrige lavpunktet på nytt den 4. desember. Men i en nedadgående trend 18. desember. Den hoppende lyskroppen testet 78,6 % Fibonacci retracement-nivå. Retracementet indikerer at Bitcoin vil avta, men vil reversere på 1.272 Fibonacci Extension-nivået eller $39728.20.

Ønsker du å kjøpe eller handle Bitcoin (BTC) nå? Invester i eToro!

68 % av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren

Les mer:
• Hvordan kjøpe kryptovaluta
• Hvordan kjøpe Bitcoin

Disse kryptonyhetene er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *