Bitcoin og Ethereum er klar til å stige…

Bloombergs sjef for råvarestrateg mener at både Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) er klare for et rally i 2022 til tross for de siste kampene i kryptovalutamarkedet.

I en ny analyse sa Mike McGlone at både BTC og ETH har solide baser å bygge på. Han spår at det vil forbli dominerende blant kryptovalutaer i 2022, med Bitcoin som beveger seg mot $100 000 og Ethereum bryter med $5 000.

McGlone mener at Bitcoin er i et “forbedret okseløp” og spår at den nye politikken til den amerikanske sentralbanken faktisk vil være fordelaktig for BTC.

Federal Reserve-tjenestemenn indikerte nylig at de planlegger å redusere kjøp av eiendeler og øke renten neste år i et forsøk på å bekjempe inflasjon.

En Bloomberg-analytiker forklarer,

“Fed renteøkninger i 2022 kan støtte et vinn-vinn-scenario for Bitcoin versus aksjemarkedet… Grunnen til å gjenopprette likviditeten er det faktum at S&P 500 er den mest utvidede over sitt 60-måneders glidende gjennomsnitt på mer enn to tiår.

Utvidelsesmarkeder er i ferd med å bli populære, men det ser ut til at råvarer og Bitcoin var banebrytende for den tidlige tilbakevisningen.

Det er et spørsmål om hvor lenge oksemarkedet vil vare, og vi ser referansekryptovalutaen dukke opp i fremtiden.»

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock / thinkhubstudio / monkographic / Nickelser Kate

Bitcoin og Ethereum etter at de er ferdige er satt til å stige til disse nivåene i 2022, ifølge Bloomberg-strategen Mike McGlone som først dukket opp i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *