Her er hvorfor dette landet er slik…

I skrivende stund er Cardanos ADA den sjette største kryptovalutaen etter markedsverdi og handles til $1,24. Dette var etter en nedgang på 0,51 % de siste 24 timene og en nedgang på 7,20 % de siste syv dagene.

Dette var en betydelig endring fra sin forrige posisjon i 2021, da Cardano var den tredje største kryptovalutaen målt i markedsverdi, og den største konkurrenten til Ethereum.

Imidlertid, ifølge en kryptoforsker, er det fortsatt mange grunner til å holde øye med ADA.

For sent til toget?

Cryptocurrency-anmelder og forsker Max Maher brøt ikke ordene da han bemerket at Cardano ikke rakk trendtoget i tide til DeFi-boomen. Han sa,

“Nå kan vi ikke la Cardano være helt ute av kroken her. De gikk stort sett glipp av veksten på 100 milliarder dollar i DeFi-sektoren i år. Men det ser ut til at det kan være noen katalysatorer i horisonten.”

Grunnlegger Charles Hoskinson hevdet imidlertid at økosystemet er travlere enn folk tror. tidligere sagt,

“Det er mer enn 127 prosjekter som jeg er klar over at de har til hensikt eller jobber aktivt med å bygge i Cardano.”

Videre la Hoskinson vekt på hvordan DEX-er allerede er på testnettverket, sammen med noen få på hovednettet. Cardanos utviklerarm, Input Output, har også vært opptatt av å minne investorer om det samme.

Fra Amerika til Afrika

På sin side oppfordret Maher også kryptoovervåkere til å huske Cardanos utvikling i Afrika, som planleggingen av “Web3-bankløsninger” og signeringen av en avtale i Etiopia for millioner av desentraliserte identiteter. Forskeren sa:

“Jeg ser Cardano samle flere og flere regjeringspartnerskap i fremtiden.”

Maher fortsatte med å antyde at Cardanos “mål to ganger, kutt én gang”-tilnærming kan gjøre ham mer egnet for høyprofilerte regjeringsprosjekter, i stedet for investorer som ønsker å se raske endringer.

Det er imidlertid også viktig å merke seg at Cardano har vært på mottakersiden av blokkjedeforsøkene sine i ubankede og konfliktområder, med noen kritikere som til og med sammenligner det med kryptokolonialisme.

Jeg er annerledes enn andre kryptovalutaer…

Risikokapitalfinansiering er et kontroversielt tema i kryptovalutasektoren, og tiltrekker seg både støttespillere og entusiastiske kritikere. Hoskinson forklarte på sin side at Cardanos statskasse ikke trengte midler fra ventureinvestorer. Han forklarte sin posisjon

“Hvor skal vi, vi trenger ikke risikokapital fordi vi allerede har bygget en av de største.”

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *