Her er hvorfor kreativitet kanskje ikke er…

“[Web3] Det er i hvert fall noe nytt på nerdenivå – og det skaper et rom for kreativitet/utforskning som minner litt om de tidlige internettdagene.”

Når det gjelder Web3, er “kreativitet kanskje ikke nok,” ifølge Signal-grunnlegger Matthew Rosenfeld, aka Moxie Marlinspike. han å forklareOg

“Jeg håper kreativiteten og utforskningen vi ser vil gi positive resultater, men jeg er ikke sikker på om det er nok til å forhindre at all den samme internettdynamikken dukker opp igjen.”

Den amerikanske gründeren delte nylig sitt første inntrykk av teknologien, og la merke til at til tross for at den er bygget på “kryptografi”, ser det ut til at Web 3 har ganske mye kryptering. Videre konkluderer med at,

“Vi må akseptere premisset om at folk ikke vil administrere sine egne servere ved å designe systemer som kan distribuere tillit uten å måtte distribuere infrastruktur.”

Bortsett fra det, la han vekt på å redusere byrden med å bygge programvare da prosjekter som dette krever “en koordinert og spesialisert menneskelig innsats”. Videre bekrefter at Web 3-protokoller er trege i utvikling med noen begrensninger som eksisterer,

“Med tanke på historien til web1 som ble web2, er det som virker rart for meg med web3 at teknologier som ethereum er bygget med like mange implisitte dekorasjoner som web1.”

Medgründer av Signal Foundation forklarte også at plass blir integrert rundt plattformer for å gjøre disse teknologiene brukbare.

“Iterativt. Menneskene som skal kjøre serverne for deg, og iterere over de nye jobbene som dukker opp. Infura, OpenSea, Coinbase, Etherscan.”

Den nye virtuelle tidsalderen

Vi vet at web3, metaverse og NFT-er har fått mye fart det siste året. I følge DappRadars siste utgivelse er “Virtual Earth en blomstrende virksomhet” med navn som Decentraland, Somnium Space, The Sandbox, Cryptovoxels og Axie Infinity som tar ledelsen.

Bortsett fra det er det verdt å merke seg at tjenestemenn også ser på teknologien. Nylig indikerte lokale rapporter at den tyrkiske hovedstaden Ankara ble den fjerde byen som kunngjorde en ustabil fusjon.

Når det er sagt, kan han fortsette å utgjøre en stor politisk utfordring for lovgivere.

Forsker Sam Gilbert bemerket i et nylig blogginnlegg at mens enkelte Web3-funksjoner, som kryptovalutaer og smarte kontrakter, er kjente emner for lovgivere. I mellomtiden, la han til, kan andre områder som Distributed Autonomous Organization (DAO) og metaverse NFT-er være mindre kjente.

Når det er sagt, tar mange krypto- og metaverseplassen for å være bare starten på Web3. Noe til og med Rosenfeld kom inn på. Det er å forklare,

“Men selv om dette bare er begynnelsen (og kan godt være det!), er jeg ikke sikker på at vi skal ta det som noen trøst.”

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *