PayPal-mynt: gigantiske betalinger…

Paypal sies å jobbe med en US dollar-støttet stablecoin for å utvide sitt kryptotilbud. “Vi vil selvfølgelig jobbe tett med de relevante regulatorene,” bekreftet selskapet.

Paypal utforsker lanseringen av en stablecoin støttet av amerikanske dollar

Det sies at Paypal Holdings Inc. Det utforsker lanseringen av sin egen amerikanske dollar-støttede stablecoin som en del av selskapets krypto-push, rapporterte Bloomberg fredag.

Jose Fernandez da Ponte, Senior Vice President for Cryptocurrency and Digital hos Paypal bekreftet til publikasjonen:

Vi utforsker en stablecoin; Hvis og når vi ønsker å komme videre, vil vi selvfølgelig samarbeide tett med de aktuelle regulatorene.

Bevisene for Paypal stablecoin ble først oppdaget av utvikleren Steve Moser, som delte funnene sine med nyhetskanalen. Han la merke til et skjult ikon og bilder i Paypal-appen som viser arbeid med den amerikanske dollarstøttede Paypal-valutaen.

En talskvinne for PayPal forklarte at bildene og ikonene i PayPal-appen er fra et nylig internt hackathon. Dette betyr at logoen, navnet og de endelige funksjonene til stablecoin kan være forskjellig fra det som for øyeblikket vises i koden.

Fernandez da Ponte uttalte nylig i Unchained-podcasten at Paypal «ennå ikke har sett en stablecoin der ute som ble opprettet for betalingsformål», rapporterte innlegget.

Han la merke til at stablecoins må støtte betalinger i stor skala og ha sikkerheten til å bruke betalingsgiganten, sa han:

Det må være klarhet i regelverk, regelverk og hvilken type lisenser som kreves på dette området.

Hva synes du om at Paypal lanserer sin stablecoin? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *