Polkadot er knutepunktet for utvikling,…

Ifølge en rapport fra Electric Capital er Polkadot for tiden det nest største økosystemet etter Ethereum som har vært vitne til utviklingen i kjeden. Dette er ikke overraskende gitt at Polkadot er kjent for å ha en mye høyere utviklingsaktivitet sammenlignet med andre store kryptovalutaer.

Polkadot har den nest høyeste utvikleren etter Ethereum | Kilde: Electric Capital

Selv om Solana ble et DeFi-hotspot tidligere i år på grunn av NFT-hypen, overgår den fortsatt Polkadot når det kommer til de totale utviklerne Polkadot leder etter Ethereum med rundt 1k – 2k devs.

Polkadot har over 1000 utviklere for øyeblikket | Kilde: Electric Capital

I tillegg er alle klar over Parachin Polkadot og de påfølgende auksjonene som nylig ble avsluttet. Faktisk, om noen dager vil Moonbeam, den første vinneren av parachain-auksjonen, fullføre sin andre lanseringsfase på Polkadot. Når dette er fullført, vil nettverket også aktivere EVM for brukerne.

Men allerede før lanseringen av Moonbeam var fullført, hadde Polkadot allerede begynt sin andre runde med auksjoner. Vel, med Efinity som vinner sjetteplassen, er Composable Finance ute etter å vinne en syvende plass.

Dette er et bevis på at Polkadot vil fortsette å tiltrekke seg flere og flere utviklere og kan i fremtiden bli et viktig knutepunkt for DeFi.

Nå kan det sikres at nettverket definitivt kan tiltrekke seg utviklere.

Men kan Polkadot også…

Tiltrekke flere investorer? Som høyere investorer vil i stor grad støtte veksten av nettverket. Vel, svaret er – dessverre ikke for øyeblikket.

På grunn av den generelle nedadgående trenden i markedet, svinger DOT også bort fra ATH. Den tapte til og med mer enn 17,35 % de siste tre dagene.

Men nedtrenden er ikke vanlig for altcoin da styrken til nedtrenden er veldig svak for øyeblikket. Selv om MACD-indikatoren indikerer muligheten for en bearish divergens, kan den bare bekreftes innen de neste 72 timene.

Polkadot prisaksjon | Kilde: TradingView – AMBCrypto

Foreløpig er bedring det eneste håpet. Samferdselsdepartementet bør få inn nye investorer fordi folket selv ikke er interessert i å investere i originalen. Det fremgår av det faktum at følelsen deres var på det verste på syv måneder.

Polkadot . investorsentiment | Kilde: Santiment – AMBCrypto

Men siden den DOT risikojusterte avkastningen er negativ for øyeblikket, er det best å se etter et par grønne lys før du hopper inn.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *