Produkt Metaverse CES 2022 …

Som en av verdens mest innflytelsesrike teknologibegivenheter har denne ukens Consumer Electronics Show i Las Vegas sett sin rettferdige andel av unike produkter og dingser lansert på markedet. Mens hypen til Metaverse tar verden med storm, var et av de flotte produktene som ble presentert på årets Las Vegas CES 2022-messe, Shiftalls HaritoraX VR-bevegelsessporingsenhet for ben og midje. La oss ta en nærmere titt på denne bevegelsessporeren og se om den er verdt investeringen på $270.

Hva er HaritoraX?

HaritoraX er navnet på en bevegelsessporingsenhet produsert av Shiftall, et datterselskap av Panasonic Corporation med hovedkontor i Japan. I tillegg til kroppssporingsdrakten, har Shiftall annonsert et 5.2k HD VR-headset lansert våren 2022 til en pris på $900.

En demo av enheten har vært tilgjengelig i noen måneder nå, med en produktdemovideo utgitt i mars 2021.

Brukere kan for øyeblikket forhåndsbestille enheten for $270, med levering fra tidlig våren 2022. Som vist i demovideoen kobles enheten til midjen og bena og sporer hele kroppens bevegelser i sanntid.

HaritoraX integreres sømløst med SteamVR. I tillegg fungerer enheten med VRChat, Chillout VR og NeosVR, noe som gjør den ideell for de som ønsker å oppgradere sin Hangout VR-opplevelse.

I følge dokumentasjonen som er tilgjengelig på Internett, drives enheten av et oppladbart batteri som varer i 10 timer. Den lange batterilevetiden gjør dette produktet ideelt for en lang pause i virtuell virkelighet.

HaritoraX-konkurrenter

En av konkurrentene til HaritoraX er SlimeVR-trackeren med hele kroppen, som har samlet inn over $754 000 i crowdfunding-kampanjen med forhåndsbestillinger som nå er tilgjengelige. Dessverre vil ikke SlimeVR-produkter sendes før 30. november 2022.

Sammenlignet med HaritoraX sin prislapp på $270, har SlimeVR forskjellige alternativer fra $165 til $455 for et deluxe tracker-sett.

En av de mest populære alternativene for brukere for øyeblikket for å spore bena og midjen i virtuell virkelighet er Vive-sporere.

Dessverre er Vive-sporere dyre, og koster $129 per enhet når du skriver. Når det gjelder kostnad, ville det være mer fornuftig å kjøpe en HaritoraX for $270 og spore bena, anklene og midjen, enn å kjøpe 4 Vive-trackere for over $500.

siste tanker

Helkroppssporing er en sikker måte å oppgradere VR-opplevelsen på, og det er ingen tvil om at det vil være en standard i Metaverse når sporingsteknologien innhenter seg selv.

HaritoraX lager et flott produkt til en god pris, og det faktum at selskapet som bygger det er et Panasonic-datterselskap burde gi forbrukerne mer tillit til Shiftall-produkter.

Avsløring: Artikkelen gjenspeiler forfatterens synspunkter og bør ikke betraktes som forretnings- eller investeringsråd. Forfatteren av denne artikkelen har ingen tilknytning til noen av selskapene nevnt ovenfor.

Følg oss på Twitter Innebygging av tweet For å holde deg informert om de siste kryptovaluta-nyhetene!

CES 2022 Metaverse-produkthøydepunkt: HaritoraX VR sporing av ben og midje debuterer på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *