Veteranhandler Peter Brandt deler…

Veteranhandleren Peter Brandt har delt en «hellig handelsregel» han bruker som svar på en kommentar om å kjøpe bitcoin ettersom kryptovalutaens pris fortsetter å gli. “Aldri legg til en tapende handel,” understreket han.

Peter Brandt tilbyr handelsråd

Veteranhandler Peter Brandt har et bytteforslag til alle som vurderer å kjøpe en dip. Brandt har vært en profesjonell futures- og valutahandler siden 1975. Han er kartograf og forfatter av The Factor Report. Den handler i en rekke markeder, inkludert Dow-futures, obligasjoner, mais, råolje, europeisk hvete, Osaka Dow, amerikanske dollar og sukker.

Brandt skrev som svar på en kommentar på Twitter at det kan være flere muligheter for langsiktige tradere til å kjøpe billigere Bitcoin i de kommende månedene:

Den hellige handelsregelen jeg brukte legger aldri opp til en tapende handel.

Han forklarte i en tweet at folk sa det samme om sølvfutures i 1980 etter at det passerte 50 dollar. “Den sank til et lavpunkt på $3,65 og har ikke begynt å stige på 24 år,” understreket han. Traderen gjorde det imidlertid klart at han ikke forventet at Bitcoin skulle følge samme vei.

Bitcoin-prisen har falt betydelig denne uken, og tapt mer enn 10% de siste syv dagene. I skrivende stund er prisen på $41657,45 basert på data fra Bitcoin.com Markets.

Brandt kommenterte Bitcoins brudd på parabolsk fremgang på torsdagens Bitcoin Live-diskusjon.

På fredag ​​twitret han imidlertid: “Jeg så et parabolsk fremdriftsbrudd og kommenterte det for Bitcoin Live-medlemmer i sanntid, men i ettertid har jeg kanskje ikke tatt hendelsen seriøst nok. Vi får se.”

Han fortsatte med nok en tweet. Merker at “Noen ser på spådommer som en “en-og-gjort”-hendelse.” [a] Bayesiansk sannsynlighetsstudent. Prognoser og analyser bør alltid endres i henhold til hendelsene på den tiden.”

Når forholdene endres, må spådommene endres. Parabelen er kanskje ikke drivkraften i Bitcoin.

Hva synes du om Peter Brandts råd? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke delte hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *