Arbitrum-nettverket lider av mindre…

En syv timer lang pause i sequenceren forhindret transaksjoner i å bli behandlet for perioden, men alle var i gang igjen på publiseringstidspunktet.

Ethereum Layer 2 Arbitrum-nettverket fikk sitt andre utfall på mindre enn fem måneder etter en maskinvarefeil.

Arbitrum er tilbake på nett i skrivende stund, men teamet rapporterte noe nedetid i de sene timene 9. januar. Tidspunktet for tweetene indikerer at nettverket har vært nede i rundt syv timer.

På det tidspunktet uttalte Offchain Labs-plattformen at den hadde noen problemer med sekvenseren som forhindret transaksjonsbehandling i denne perioden.

10. januar ga Arbitrum ut en postmortem som forklarte hva som skjedde som forårsaket den korte blackouten. “Det primære problemet var en maskinvarefeil på master-sequencer-noden vår,” avslørte hun, og la til at backup-sequencer-sikkerhetskopiene som normalt tar over kontrollen også mislyktes på grunn av en pågående programvareoppdatering.

Nettverket er designet for å falle tilbake til Layer 1 Ethereum for transaksjonsbehandling når det har sine egne sequencer-problemer. Det ble imidlertid uttalt at det ble gjort en innsats for å sikre at alle transaksjoner ble bekreftet av Sequencer før de ble offline. Totalt 284 transaksjoner fanget av Sequencer ble forhindret fra å bli sendt til Ethereum-kjeden.

Dette var et veldig lite avbrudd i det store oppsettet, men teamet minnet brukerne om at nettverket fortsatt er i beta.

“Arbitrum Network er fortsatt i beta, og vi vil beholde denne tittelen så lenge det er sentrale punkter igjen i systemet.”

Teamet konkluderte med at det jobbet med å desentralisere nettverket ytterligere gjennom en “dobbel-bane for å redusere nedetid for sekvenser” som vil bli rullet ut i løpet av de kommende ukene og månedene.

I midten av september opplevde Arbitrum et lignende utfall av sequencer da en feil førte til at systemet krasjet etter å ha utført en stor gruppe transaksjoner over en kort periode.

I slekt: Ethereum lag-to TVL når en all-time high

Arbitrum er et lag 2-nettverk av Ethereum som bruker optimistiske klynger for å samle transaksjoner for raskere og billigere behandling. Den ble lansert som Arbitrum One i begynnelsen av september etter en massiv finansieringsrunde på 120 millioner dollar.

I følge Layer 2-dataplattformen L2beat er Arbitrum for tiden det mest populære Layer 2-nettverket med en totalverdi på 2,57 milliarder dollar, noe som gir det en L2-markedsandel på 47%.

Dette innholdet ble levert av Cointelegraph.com News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *