PayPal bekrefter planene sine om å lansere…

Den amerikanske betalingsgiganten Paypal Holdings Inc har bekreftet at de jobber med sin egen digitale valuta, som vil ta form av en stablecoin.

Selskapet kastet mer lys over planene etter at utvikler Steve Moser avslørte en skjult kode og bilder av «PayPal Coin» i appen sin og delte den med Bloomberg.

Steves oppdagelse viser at PayPal vil bli støttet av amerikanske dollar og kan inneholde PayPal-logoen med to horisontale skråstreker. Selskapet benektet ikke disse påstandene. I følge Jose Fernandez da Ponte, Senior Vice President for Crypto and Cryptocurrency hos PayPal, “utforsker selskapet en stablecoin.” Jose sa også at selskapet ville jobbe tett med relevante regulatorer “hvis og når.” [it] Forespørsler[s] Gå fremover.”

Stabile mynter er en klasse av kryptovalutaer som underbygger deres verdi sedler Slik som amerikanske dollar og euro. Verdiene svinger ikke som andre store digitale eiendeler som Bitcoin og Ethereum og brukes ofte som en “fiat-valuta” for kryptovaluta-økosystemet. Ifølge en talsperson for Paypal var tokenene i iPhone-appen rester fra et internt hackathon fra blokkjede-, krypto- og kryptovaluta-avdelingen.

Å lage digitale valutaer i USA er ofte noe som styres av strenge regler. Flere multinasjonale selskaper har forsøkt å lansere en stablecoin for bruk i USA, med Meta (tidligere Facebook) Diem-prosjektet som det mest bemerkelsesverdige i det siste. Ifølge de amerikanske arrangørenes posisjon og generell kritikk har Meta Diem-prosjektet ennå ikke sett dagens lys.

Andre plattformer, inkludert Telegram Open Network (for deg), møtte også alvorlige straffer fra amerikanske regulatorer da de planla å lansere GRAM-tokens. Den sosiale medieplattformen solgte tokens som uregistrerte verdipapirer til amerikanske investorer. Historiske hendelser fra USA har sådd tvil om Paypals bestrebelser. Imidlertid har selskapet en bedre sjanse til å bli godkjent for stablecoin-oppføring fordi det regnes som en finansiell tjenesteleveringstjeneste.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *