Polygon-medgründer svarer på…

Hvor stor rolle spiller tung markedsføring i et desentralisert kryptoøkosystem? Vel, ifølge Polygon-grunnlegger Sandeep Nailwal, kan det være mye.

Polly vil ha en quiz?

I desember 2021, kryptoanalytiker Spencer Substantiv åpnet Selv om Web3-entusiaster kanskje anser Solana som den nest mest brukte smarte kontraktsplattformen, avslørte DAU-dataene et annet svar. Dette var bare en polygon.

9. januar ble medgründeren av Polygon Nailwal og annonsørOg

Jeg føler at ideen om “Solana har mer appell enn @0xPolygon ‘ Mer populær blant nye deltakere til Web3 fordi de er påvirket av stor amerikansk bedriftsmarkedsføring.”

Her er det verdt å merke seg at mens Polygon primært er basert i India, har Solana blitt rapportert å ha hovedkontor i USA.

I tillegg til antall daglige aktive brukere på Noon, Nailwal også hevdet Den Polygon hadde 2000 til 3000 aktive utviklerteam mens Solana bare hadde 200-300 aktive utviklerteam.

La oss få tilbake denne SOL en gang for alle

I tråden hans, Nailwal retweet En bruker hevdet at Solana målte statistikken hans på en annen måte.

Dette er ingen liten prestasjon, spesielt siden måten et nettverk eller lommebok måler aktiviteten på kan ha stor innvirkning på hvordan folk ser det. Faktisk, da Solana lommebok Phantom ga ut statistikken for 2021 og skrøt av å ha over 1,8 millioner månedlige aktive brukere, sørget journalisten Laura Shen for at lommeboken snakket om brukere – og Ikke aktive adresser.

Dessuten Nailwal også retweet En bruker hevdet at mange av Solanas aktive brukere var bots.

Interessant nok, i en fersk rapport fra Electric Capital, hvorav en måler utvikleraktivitet, er Solana og Polygon blant de beste aktørene i denne sektoren. fant rapporten,

“De største økosystemene er Ethereum, Bitcoin, Polkadot, Cosmos, Solana, BSC, NEAR, Avalanche, Tezos, Polygon og Cardano, hver med 250+ Månedlig aktive utviklere

På baksiden bemerket rapporten at Solana vokste med mer enn 4,9 ganger i 2021, når det gjelder gjennomsnittlig månedlig aktive utviklere. For Polygon var veksten mer enn 2x.

MATIC TID PROBLEM

I skrivende stund handles MATIC for $2,01. Altcoinen har gått ned 5,26 % de siste 24 timene og har også hatt tap på 20,55 % den siste uken. Faktisk var det større markedet også i en tilstand av ekstrem frykt.

Motsatt forblir noen som kryptoinfluenser Lark Davis optimistiske angående Polygons plass i markedet.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *