Snøskred [AVAX] og hva …

Avalanche var en relativt yngre spiller i DeFi-rommet. Men hennes raske oppgang gjorde henne til en tøff utfordrer. Nå, etter å ha motarbeidet trenden til det bredere markedet, har det stivnet seg til å være en topp-tier.

Skred mot Bitcoin

Av alle de store eiendelene i kryptovalutamarkedet er Avalanche en av de få som klarte å holde seg positiv under bjørnemarkedet. Mens alle de andre kryptovalutaene gikk med røde lys, klarte AVAX å ta alle de grønne lysene av seg selv. I hvert fall for en stund.

I løpet av november og desember fortsatte altcoinen å stige. For det første steg den 109 % i november, før den korrigerte 41,46 % høsten som fulgte desember. Faktisk var begynnelsen av 2022 vitne til den lengste perioden med prisnedgang for tokenet.

Spesielt er altcoinen ned 26,45% for å handles til $84 i skrivende stund.

AVAX pris handling | Kilde: TradingView – AMBCrypto

AVAXs tilknytning til bitcoin kan være hovedårsaken til at skredet trosset den bredere markedstrenden, om enn for kort tid. I motsetning til andre kryptoaktiva som deler en positiv korrelasjon, har skredet i skrivende stund en negativ korrelasjon på 0,4 med Coin King.

TLesingen hans bidro til å presse kryptovalutaen mot $134 ATH.

Avalanche Link til Bitcoin | Kilde: MacroAxis

Dessuten gjør denne assosiasjonen til BTC Avalanche til et mer attraktivt og lønnsomt nettverk for investorer og utviklere. Interessant nok kan dette være årsaken til økningen i antall DApps bygget på snøskred.

Nylig ga den populære DEX Trader Joe ut et veikart for å utvide skredøkosystemet. Her er det verdt å merke seg at plattformen har som mål å bli et knutepunkt for DeFi-innovasjon og en ambassadør for NFTs og Metaverse.

I tillegg rangerte Bitwise på 5. plass i sin Avalanche Index i 10 Large Cap Crypto Index etter omformingen i slutten av desember. Skredet innledes kun av Bitcoin, Ethereum, Solana og Cardano.

Skredet går inn i indeksen til chiffer 10 large cap | kilde: unimodal

Den 6. januar ble dessuten et av de største desentraliserte oppdrettsbassengene, Unifarm, skutt ut i et snøskred. Dermed er det en av de eneste fire kjedene som en DApp har utvidet til etter Ethereum, Polygon og BSC.

Selv om Avalanche kanskje ikke har like sterk sosial tilstedeværelse som noen av konkurrentene, sier nettverkets adopsjon mye. Hvis dette fortsetter, kan AVAX også finne en topp før heller enn senere.

Skredet av sosial eksistens | Kilde: Santiment – AMBCrypto

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *