Topp 3 mynter å se denne uken:…

Kryptovaluta-økosystemet har sett en bullish nedgang i den beste delen av året, med markedsverdien for kryptovaluta som har falt godt under $2 billioner.

Mens den kontinuerlige korreksjonen av prisene er mer tydelig med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og altcoins i de 10 beste kryptovaluta-rangeringene, har hele markedsøkosystemet følt hovedtyngden av nedgangen.

Ettersom markedet fortsetter å svekke seg, er her de tre beste valutaene å se opp for denne uken.

Bitcoin (BTC)

Midt i denne fortsatte prisnedgangen falt Bitcoin til $4,0672,28, den laveste prisen på én måned, og mens den for tiden endrer seg til $4,198,54, er den fortsatt 39,51% under all-time high (ATH) på $68,789,63.

Bitcoin er fortsatt den mest populære valutaen for institusjonelle investorer. Mens mange av disse investorene kan dumpe sine myntbeholdninger for å balansere bøkene sine for siste kvartal og årsslutt, kan mange investorer være klare til å begynne å ta posisjonene sine med Bitcoin igjen. Mange digitale valutaer er nært beslektet med Bitcoin, og mange tradere vil følge med på ytelsen til kryptovaluta nummer én denne uken.

jordmåne)

Terra er legemliggjørelsen av en svært funksjonell smart kontraktsplattform med sin egen unikhet. Funksjonaliteten til blockchain-protokollen fungerer ved å kombinere de ubegrensede fordelene med kryptovalutaer med den daglige prisstabiliteten til fiat-valutaer. Selv om Terra kan ha blitt påvirket av den pågående korreksjonen, har mynten gått bedre enn sine jevnaldrende den siste måneden og handles for tiden til $71,82, et prispunkt godt over 30-dagers laveste på $52,38.

Som en desentralisert finansplattform med høy ytelse, er LUNA klar til å bidra til å gjenopprette sin nisje og er vel verdt å se hele uken.

Decentraland (MANA)

På den annen side er Decentraland (MANA) en blokkjedeprotokoll utviklet for å lette den raskere fremveksten av en metavers-drevet fremtid. Decentraland definerer seg selv som en virtuell virkelighetsplattform drevet av Ethereum-blokkjeden som lar brukere lage, eksperimentere og tjene penger på innhold og applikasjoner.

Forrige uke, teknologi Samsung elektronikkgiganten Amerika kunngjøre Det åpnet sin 837x-butikk i Decentraland, og markerte et lignende trekk protokollen har registrert de siste månedene. MANA står for en ikke-fungibel token (NFT) En plattform som ser utbredt bruk av både detaljhandel, bedrifter og globale merkevarer. Dens opprinnelige kode, for øyeblikket håndskifte $2,93 kan gjøre noe spennende denne uken som svar på de gode nyhetene den har lagt ut så langt.

Bildekilde: shutterstock

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *