Aksjer av MetaWars ($WARS) og MetaGods…

MetaWars ($WARS) er glade for å avsløre to Flere eksklusive belønningsarrangementer for alle NFT Planet-innehavere!

Staking Race: Få eksklusive NFT-er!

MetaWars og MetaGods ($MGOD) vil gi ut eksklusive kryss-NFT-er som kan brukes i begge metaversene i spillet!

hva en total 40 Kryss-NFT-bokstaver (4 stjerner eller høyere) vil være tilgjengelig. Dette er unike, originale eiendeler som vil bringe unik verdi og kraft til spillsystemet.

For å få disse eksklusive NFT-ene, må spillere delta i WARS eller $MGOD-tokens (eller begge) for å få sjansen til å samle dem. Lagringsperioden vil strekke seg fra 14. januar til 20. januar 2022Så pass på å benytte anledningen til å dele dine tokens!

  • Metawars: Få minst $2000 WARS Tokens for en sjanse til å samle en NFT crossover-karakter
  • MetaGods: Tjen minst $1000 MGOD-tokens for en sjanse til å samle en NFT-crossover-karakter

De 10 beste deltakerne fra hver side vil motta en MetaWars x MetaGods crossover NFT. De resterende 20 NFT-overgangene (10 per pulje) vil bli med i en konkurranse til alle (unntatt de 10 beste deltakerne fra hver side) som har hevet mer enn $2000 WARS på vår plattform eller noen som har satset mer enn $1000 MGOD på MetaGods’ Program .

I tillegg vil NFT-vinnere få tidlig tilgang til MetaGods!

Tidlig tilgang til MetaGods!

Innehavere av MetaWars Planet NFT-er – tilgjengelig på https://app.metawars.gg/planet-nft-sale eller på våre partner-NFT-markeder – er tilgjengelig for en annen godbit!

MetaGods er en av de mest etterlengtede til å vinne 2022-spill, og du vil ha sjansen til å få eksklusiv eksklusiv tilgang til den fengslende spillmotoren.

Et øyeblikksbilde vil bli tatt på et tilfeldig tidspunkt Kan eller kanskje ikke kunngjøres snart. Så følg med på MetaWars sosiale mediekanaler og finn ut når du trenger å ha Planet MetaWars NFT i lommeboken. Du vil automatisk bli hvitelistet for din første MetaGods-spillopplevelse, så sørg for at du har en planet nå!

Om MetaGods

MetaGods er et 8-bits RPG som er et arbeid-til-jord-spill der spillere kjemper mot gudene på vei til ascendenten. Hver NFT-produksjonskarakter er skapt av en forening av mennesker, halvguder og titaner. Spillere kan slå seg sammen med hverandre og kjempe mot episke sjefer mens de går opp i nivå og selv blir sanne guder.

Plassering | Twitter | uenighet | telegram | Annonser | reddit

Om MetaWars

MetaWars er et rom-tema, neste generasjons GameFi-økosystem, og spill for å tjene. Spillere kan utforske og kjempe over hele metaverset for å tjene formuen sin. WARS, NFTs og in-game token $GAM kan tjenes via innsats, som alle kan brukes til å tjene på tvers av metaversen og i det kommende strategi-RPG-spillet.

Plassering | Twitter | telegram | reddit | uenighet | Instagram

Stake MetaWars ($WARS) og MetaGods ($MGOD) for tidlig tilgang til eksklusive NFTs og MetaGods debuterte på Boxmining.

Dette innholdet er levert av Boxmining. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *