Bitcoin (BTC) spretter…

Etter en svak start på uken, returnerte Bitcoin (BTC) de avgjørende støttenivåene på $40 000. Fra pressetiden handles Bitcoin til 0,54 % til $42 192 med en markedsverdi på 797 milliarder.

Bitcoin gjentok sin tidligere ytelse i løpet av denne tiden. Berømt kryptoanalytiker Lark Davis Han skriver:

Bitcoin klatret til en topp på -42,5 % under forrige topp i går. For referanse var gjennomsnittlig Lillebjørn i midten av 2021 -55 % på bunnen. Ingenting utenom det vanlige for BTC, selv om det potensielt kan være skremmende for nye investorer.

Gjenstand: Lark Davis

Videre, som vi nevnte på CoinGape, indikerte nivåene til Bitcoin RSI tydelig at vi var i oversolgt territorium på det daglige diagrammet på mandag. Ved å ta en titt på det historiske diagrammet fant Bitcoin minuttstøtte, forrige gang det ble funnet i september 2021.

Det er mer nedsidestøtte for Bitcoin på rundt $37,5K (rød sirkel). Til og med Galaxy Digital-grunnlegger Mike Novogratz har spådd at Bitcoin kan teste $38 000 som bunn, og det er her institusjonelle aktører sannsynligvis vil bli involvert.

Man kan fortsatt ta den tidlige spenningen ettersom vi trenger å gjenopprette 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt for å bekrefte oppsiden. Alle øyne vil være rettet mot den amerikanske utgivelsen av inflasjonsdata før denne uken på onsdag. Dersom inflasjonstallene blir høyere enn ventet, kan dette dempe utsiktene for en sterk bedring.

Følger altcoins en trendvending?

Til tross for Bitcoins rebound, er noen altcoins ennå ikke fulgt. For eksempel har Ethereum (ETH) ennå ikke kommet seg og handles i minus til $3,117. ETH har også korrigert 40 % fra all-time high.

Noen kryptovalutaer har imidlertid gjort det bra i denne bearish markedstrenden. For eksempel steg Terras LUNA 100 % i desember, og nådde en ny all-time high på $100. Det samme er Polygons MATIC og nå Chainlink (LINK). Disse tre kryptovalutaene kan være potensielle utøvere for januar.

Post-BTC spretter tilbake over $42 000 Vil Altcoins følge snart? Det dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *