Den første Cardano Foundation planter…

Den første Cardano Foundation planter… post thumbnail image

Cardano Foundation, den ideelle organisasjonen som fører tilsyn med ADA token blockchain, har nådd sitt første miljømål ved å administrere plantingen av mer enn én million trær, som vist i administrerende direktør, Frederic Griegard, på Twitter forrige helg:

Ved å plante trær har organisasjonen restaurert skogområder i Mombasa, Kenya. Det afrikanske kontinentet har vært et av Cardanos hovedfokusområder, med grunnlegger Charles Hoskinson som sa at nye prosjekter bør lanseres i regionen i år.

Cardano Foundation og dens fokus på bærekraft

For å plante skogen har Cardano Foundation inngått samarbeid med Veritree, et selskap som bruker blockchain-teknologi for å registrere forsyningskjeden til tregårder. På denne måten kan alle prosessene som er involvert i denne aktiviteten spores. Prosjektet er fortsatt avhengig av Samsung som en alliert.

Hver gang en ADA-modul erstattes av et TREE-token, plantes et nytt tre av Veritree. Selskapet tilbyr til og med brukere muligheten til å løse inn digitale trær og NFT-er, med en mangel på ikke-fungible tokens som utstedes basert på den opprinnelige mengden av utvekslet ADA.

Noen brukere har gjort store fremskritt for å støtte initiativet. En lommebok byttet ut 100 000 enheter ADA for det nye TREE-tokenet, etter å ha brukt over $100 000 på å gjøre det. I tillegg utvekslet flere adresser beløp på over 5000 ADA for å støtte saken.

På denne måten søker Cardano Foundation å ytterligere forbedre sitt image som en bærekraftig kryptobedrift. Det er verdt å merke seg at mange kryptoaktiva, spesielt Bitcoin (BTC) og NFT-er, opplever kritikk og avvisning fra publikum på grunn av det høye energiforbruket som brukes i gruvedrift eller mynting.

Graph Blockchain uttalte allerede i mai i fjor at Cardano ville få mer og mer verdi ved å være mer bærekraftig enn andre kryptoprosjekter.

Imidlertid er dets originale symbol, ADA, i en sterk nedtrend, og akkumulerer et fall på 60 % fra det høyeste nivået.

Har du noe å si om Cardano Foundation? Kontakt oss her!

Cardano Foundation Plants One Million Trees-innlegget dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post