Den første Cardano Foundation planter…

Cardano Foundation, den ideelle organisasjonen som fører tilsyn med ADA token blockchain, har nådd sitt første miljømål ved å administrere plantingen av mer enn én million trær, som vist i administrerende direktør, Frederic Griegard, på Twitter forrige helg:

Ved å plante trær har organisasjonen restaurert skogområder i Mombasa, Kenya. Det afrikanske kontinentet har vært et av Cardanos hovedfokusområder, med grunnlegger Charles Hoskinson som sa at nye prosjekter bør lanseres i regionen i år.

Cardano Foundation og dens fokus på bærekraft

For å plante skogen har Cardano Foundation inngått samarbeid med Veritree, et selskap som bruker blockchain-teknologi for å registrere forsyningskjeden til tregårder. På denne måten kan alle prosessene som er involvert i denne aktiviteten spores. Prosjektet er fortsatt avhengig av Samsung som en alliert.

Hver gang en ADA-modul erstattes av et TREE-token, plantes et nytt tre av Veritree. Selskapet tilbyr til og med brukere muligheten til å løse inn digitale trær og NFT-er, med en mangel på ikke-fungible tokens som utstedes basert på den opprinnelige mengden av utvekslet ADA.

Noen brukere har gjort store fremskritt for å støtte initiativet. En lommebok byttet ut 100 000 enheter ADA for det nye TREE-tokenet, etter å ha brukt over $100 000 på å gjøre det. I tillegg utvekslet flere adresser beløp på over 5000 ADA for å støtte saken.

På denne måten søker Cardano Foundation å ytterligere forbedre sitt image som en bærekraftig kryptobedrift. Det er verdt å merke seg at mange kryptoaktiva, spesielt Bitcoin (BTC) og NFT-er, opplever kritikk og avvisning fra publikum på grunn av det høye energiforbruket som brukes i gruvedrift eller mynting.

Graph Blockchain uttalte allerede i mai i fjor at Cardano ville få mer og mer verdi ved å være mer bærekraftig enn andre kryptoprosjekter.

Imidlertid er dets originale symbol, ADA, i en sterk nedtrend, og akkumulerer et fall på 60 % fra det høyeste nivået.

Har du noe å si om Cardano Foundation? Kontakt oss her!

Cardano Foundation Plants One Million Trees-innlegget dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *